Samsung'dan çok hızlı renkli lazer yazıcı

Samsung'un yeni renkli lazer yazıcısı, yüksek hız yanında sorunsuz baskı seçenekleri sunuyor

Çift çekirdekli yazıcı!

Samsung, yüksek hacimli, kurumsal kullanıma yönelik yeni, renkli lazer yazıcı CLP-775 ND'yi pazara sunduğunu duyurdu.

CLP-775ND'de 600 MHZ hızında çift çekirdekli işlemci yer alıyor. Bu da 33ppm'e kadar (dakikada A4 ebatta 33 sayfa baskı) iyi bir çıktı performansı sunulmasına olanak sağlıyor. Yüksek işlemci gücü, kağıt sıkışmasını önleyici teknolojisi ve gelişmiş bağlantı özellikleri ile CLP-775ND yüksek kaliteli ve sorun yaratmayan yazıcı arayan işletmeler için maliyet etkin bir çözüm.

Samsung Electronics Türkiye BT Ürünleri Satış ve Pazarlama Müdürü Barış Kestep yeni yazıcı ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada: "Kurumsal kullanıma yönelik yazıcılar, yazıcı pazarındaki başarılarını pekiştirmeyi hedefleyen Samsung'un 2011 yılında üzerine oldukça odaklandığı bir konu. Kurumsal müşteriler artık hızdan ve kaliteden ödün vermeden daha çok verimlilik ve maliyet etkinliği sunan ve aynı zamanda da çevreye duyarlı özelliklere sahip olan yazıcı arayışı içinde. Bu bağlamda da CLP-775ND onlara mükemmel değer sunuyor." dedi.

Kurumsal kullanıcılara yönelik olarak tasarlanan CLP-775ND'in temel hedefi daha fazla verimlilik sağlamak ve daha sorunsuz yazdırmayı mümkün kılmak. Yüksek veri işleme hızını sunmak için yazıcıda güçlü, 600MHz hızında çift çekirdekli işlemci kullanıldı. Bu işlemci, dakikada 33 sayfaya kadar (A4 boyutunda) yazdırma kapasitesi olan yazıcının en yüklü renkli belgelerle çalışılırken dahi ilk sayfayı yalnızca 11 saniyede basmasını mümkün kılııyor. Yazıcının kağıt sıkışmasını önleyici gelişmiş teknolojisi kağıt sıkışma olasılığını önceki modellere göre %50 oranında azaltıyor.

CLP-775ND yazıcılarda 1GB'lık Ethernet ağ bağlantısı standart olarak yer alıyor. Bu da yazıcının kolay ve rahat şekilde yüksek hızlı, yüksek hacimli bir ağa bağlanmasına olanak tanıyor. Bu şekilde işler yazıcıya sorunsuzca gönderilebiliyor ve fazla çaba göstermeye gerek kalmadan en yoğun çalışma gruplarının dahi taleplerine karşılık verilebiliyor.

Ekonomik ve çevreye yönelik özellikler

Ekonomik ve çevreye yönelik özellikler

CLP-775ND hem çevreye duyarlı,hem de ekonomik özellikleri ile dikkat çekiyor. Önceki modellere göre %22 oranında daha az enerji tüketen model (haftada ortalama 3.9KW/saat), bugün pazardaki en düşük işletme maliyeti sunan cihazlardan biri olma özelliğini taşıyor. Ayrıca bekleme modundayken de daha az enerji tüketiyor ve tasarruf sağlıyor. Bu özelliği CLP-775ND'yi yazıcının sürekli kullanım halinde olduğu küçük ve orta ölçekli işletmeler için ideal kılıyor.

CLP-775ND'nin kullanımı basit verimlilik ve etkinlik özellikleri arasında dahili çift yüzlü mekanizma da yer alıyor. Bu özellik 2 up-modu içeriyor ve boş sayfaları atlıyor. Bu şekilde daha az toner kullanılıyor. Bunun yanısıra, CLP-775ND inanılmaz derecede sessiz çalışıyor. (54 dBA'dan az). Sessiz çalışması, kolay ve basit kullanım özellikleri ile olumlu ve huzurlu bir çalışma ortamı yaratılmasına katkıda bulunuyor.

Teknik özellikler

Teknik özellikler

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları