Samsung'dan kağıt sıkıştırmayan lazer yazıcı!

Samsung'un kullanımı kolay yeni lazer yazıcıları ile kağıt sıkışma sorunu ortadan kalkıyor!

Kağıt sıkışmasına son

Samsung Electronics, bugün yaptığı açıklamada küçük ve orta ölçekli işletmelerin yazıcı ihtiyaçlarını gidermeye yönelik geliştirilen, kağıt sıkışmasını önleyen özel teknolojiye sahip, kullanımı ve fonksiyonları kolay yeni masaüstü yazıcı modelleri ML3310 ve ML3710'u ile iş yerlerinde yaşanan küçük ama can sıkıcı sorunları kolayca çözmeyi hedefliyor.

ML-3310 ve ML-3710 lazer yazıcıları, kullanımı kolay olacak şekilde tasarlandı. Basit sorun giderme fonksiyonları sayesinde yeni yazıcılar herhangi bir sorun olduğunda en kısa sürede sorunun giderilmesini sağlıyor. İşletmeler için arıza sıklığı bir yazıcı çözümü satınalma kararı aşamasında hayati önem taşıyan bir unsur ve ML3310/3710 de bu gerçeği gözönüne alarak, arızaların en baş sebeplerinden biri olan kağıt sıkışıklığı sorununu azaltmak için özel olarak tasarlandı. Yazıcıların kağıdı alma ve çıkarma özellikleri önemli düzeyde geliştirildi. Bu da yazdırma işlemini çok daha etkin ve kullanıcı dostu bir deneyime dönüştürüyor. Opsiyonel olarak sunulan kağıt tepsisi ek kapasitesi de 520 sayfaya çıkarıldı. Bu da yazıcıya daha az sıklıkla kağıt yerleştirilmesini ve sonuç olarak da zamandan ve emekten tasarruf edilmesini sağlıyor.

Serinin diğer özellikleri

Serinin diğer özellikleri

ML-3310/3710 serilerinin bir diğer kullanıcı dostu ve çevreye duyarlı özelliği de az gürültülü olması. Bu yeni modeller yalnızca 52 desibel ses çıkarıyor. Bu özellik ile ofislerde daha sessiz bir çalışma ortamı olmasına katkıda bulunurken, rahatsızlığa sebep vermeden stressiz çalışılmasını mümkün kılmış oluyor. Yazıcılardaki tek dokunuşla devreye giren Eko modu da şirketlerin kağıt ve toner tüketimini azaltmalarına yardımcı olarak çevreye duyarlı olmalarında rol oynuyor. Tüm bu özellikler, bu yeni lazer yazıcı serilerini ofiste kullanım için ideal kılıyor; paradan ve zamandan tasarruf sağlarken, sessiz çalışması ve çevreye duyarlı çalışma modu sayesinde de birçok işletmenin tercihini haline geliyor.

Samsung Electronics Türkiye BT Ürünleri Satış ve Pazarlama Müdürü Barış Kestep, yeni yazıcı serileri ile ilgili yaptığı açıklamada, "Kurumsal müşterilere yönelik yeni yazıcı serilerimiz ML-3310/3710 ile kurumsal müşterilerimizin, kaliteden ödün vermek zorunda bırakmadan kullanım kolaylığı sunan yazıcılara yönelik ihtiyaçlarına yanıt verdiğine inanıyoruz." dedi.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları