Samsung, Galaxy Fold için Deri Kılıf Yapacak

Samsung'un ilk katlanan ekranlı telefonu Galaxy Fold'u Samsung'un ürettiği bir kılıfla korumanız mümkün olacak!

Samsung, Galaxy Fold kılıfı yapıyor

Galaxy Fold'un katlanan yapısı, doğal olarak sıradan bir kılıfla çalışmasına izin vermeyecek. Ortasından kitap gibi katlanan cihazın iç yüzündeki OLED ekran, telefonla birlikte katlanıyor. Kılıf üreticilerinin Galaxy Fold için nasıl bir yolda karar kılacakları ise tam olarak belli değil.

Samsung'un Galaxy Fold için çeşitli aksesuarlar sunacağına kesin gözle bakılıyor. Sammobile'a göre bunlardan biri, deri kılıf olacak. Siteye göre bu kılıf, Samsung'un son Galaxy Fold videosundaki gibi olacak. Yani yaklaşık 2.000 doları Galaxy Fold için harcamaktan çekinmediyseniz, sadece biraz daha harcayarak lüks deri hissiyatını elde edebilirsiniz.

Kılıf üreticilerinden Spigen, geçtiğimiz günlerde Galaxy Fold'a yönelik bazı kılıf modellerini paylaşmıştı. Bu modellerden hangilerinin tüketiciye ulaşacağı henüz belli değil. Bilinen, Samsung'un katlanant telefonu için bir deri kılıf sunacağı ve bu kılıfın beyaz ve siyah renk seçeneklerinin bulunacağı. Kılıf telefonun arkasını korurken, dış ekranı görebilmeniz için kesilmiş bir alana sahip olacak. Resmi kılıflar biraz pahalı olabildiğinden, bu kılıfın 50 dolar civarında bir fiyatla gelmesini bekleyebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları