Samsung Galaxy Fold Watch Sızdı!

Samsung'un katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Fold'dan sonra, Galaxy Fold Watch mu gelecek?

Galaxy Fold Watch sızdı!

Samsung'un kısa bir süre önce tanıttığı katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Fold, henüz piyasaya çıkmış değil. Güney Koreli şirket, yeni telefonun nisan ayında pazara çıkmasını planlıyor, ancak henüz net bir zamanlama yok. Benzer tablo Türkiye için de geçerli. Her ne kadar Galaxy Fold henüz çıkmamış olsa da, Samsung'un yeni "katlanabilir" sızıntıları gelmeye devam ediyor elbette. Bunlardan biri de katlanabilir saat, Galaxy Fold Watch oluyor.

Samsung Galaxy Fold Watch Sızdı!

İsminin Galaxy Fold Watch olacağı iddia edilen bu konsept cihaz, patent örneği olarak karşımıza çıkıyor. Katlandığında akıllı saat, açıldığında akıllı telefon olarak kullanılabilecek olan Galaxy Fold Watch konsepti, arka tarafında çift kamera da bulunduruyor.

Galaxy Fold Watch hakkında şimdilik başka bir bilgi bulunmuyor. Ancak Samsung'un böylesi bir planı varsa, Galaxy Fold için beklediğimiz kadar beklemeyeceğimizi öngörebiliriz. Zira katlanabilir akıllı telefonların yolu artık bulundu, şimdi geriye kadar bu kategoriyi farklı modellerle zenginleştirmek. Bunu da Samsung'un kısa süre içinde yapacağını düşünüyoruz.

Okuyucu Yorumları