Samsung Galaxy S10 Hakkında Önemli Bilgiler

Rapor: Samsung Galaxy S10; Infinity Display, 3D kamera ve entegre ekran parmak izi sensörüyle gelecek.

Samsung Galaxy S10 böyle olacak

Samsung Galaxy S9 ile henüz tanıştık ancak şimdiden gelecek yılın amirali konuşulmaya başladı bile. Samsung Galaxy S10, şirketin S serisinin 10'uncu yılına özel modeli olacak ve buna uygun olarak da yeni amiral, yeni özelliklerle gelecek. Samsung Galaxy S10 ve Galaxy S10+ olarak iki farklı model şeklinde göreceğimiz S10, ortaya çıkan rapora göre şu özellikleri bulunduracak:

Galaxy S10 "katlanır" bir telefon olmayacak

Şimdi, bir süredir Samsung'un katlanabilir bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı biliniyor ve kod adının da Galaxy X olduğu söyleniyor. Ancak "X" modeli, Galaxy S'in 10'uncu yılına özel bir model olmayacak, yani Galaxy S10'u Galaxy X şeklinde, katlanabilir bir akıllı telefon olarak görmeyeceğiz. Elbette yine de bunu, gelen raporlara bakarak söylediğimizi hatırlatalım.

Samsung'dan gelen son raporlara göre Galaxy S10 ve Galaxy S10 Plus, ekran özellikleri bakımından S0 ve S9+ modellerini anımsatacak. S10 ve S10+'ın ekranları 5.8 inç ve 6.3 inç boyutlarında olacak. Ekran yine Infinity Display olarak gelecek. Ancak önemli bir yenilik, Galaxy S9 için de beklenen parmak izi sensöründe yaşanacak. Zira Galaxy S10, ekrana entegre parmak izi sensörüne sahip olacak.

Galaxy S10'da 3D kamera olacak

Öte yandan kamerada da birtakım değişiklikler üzerinde çalışan Güney Koreli şirket, 3D kamerayı Galaxy S10'a yerleştirebilir. Bir İsrail şirketi olan Mantis Vision ile 3D kamera üzerinde çalıştığı bilinen Samsung, kamera modülünde de tedarikçi şirketi Woodgate ile yolları ayırarak Namuga ile anlaşmış durumda.

Samsung'un yeni kamera özellikleri ile güvenlik konusuna yöneleceği bir gerçek. Öte yandan emoji amaçları ile de bu kameranın kullanılacağını da tahmin etmek güç olmayacaktır. Fakat şimdilik daha fazla bu konuda bir detay bulunmuyor. Yine Galaxy S10 ile ilgili bilgiler geldikçe aktarmaya devam edeceğiz.

Okuyucu Yorumları