Samsung, Galaxy S22 FE'yi satışa sunmaktan vazgeçmiş olabilir

Samsung’un amiral gemisi Galaxy S serisinin fiyat/performans modeli olarak ünlenen FE serisinin son halkası olması beklenen Galaxy S22 FE, iptal edilmiş olabilir.

Samsung, Galaxy S22 FE'yi iptal mi etti?

Samsung tarafından amiral gemisi statüsündeki S serisinin fiyat / performans muadili olarak lanse edilen Galaxy S Fan Edition serisinin son halkası olacak olan Galaxy S22 FE, özellikleartan fiyatlar düşünüldüğünde heyecanla bekleniyor. Ancak bu telefon hiç olmayabilir.

Samsung, Galaxy S20 FE modelini Eylül 2020 yılında tanıtmış ve bundan sonra da her yıl Galaxy S amiral gemileri için yeni bir FE varyantı yayınlayacağını söylemişti. Ancak aradan geçen 1 yılın sonunda, Galaxy S21 FE modelini bile zamanında piyasaya süremedi. Bunda elbette etkili olan COVID-19 salgınının da parmağı var, fakat Galaxy S21 FE’nin Ocak 2022’ye sarkması, bu yıl içinde tanıtılması beklenen Galaxy S22 FE’nin takvimini de etkilemiş durumda. Buna ilişkin olarak bir süredir aslında biz bu telefonun iptal edilebileceğini ve Galaxy S23 serisinin ardından gelecek bir Galaxy S23 FE ile serinin yeniden yakalanabileceğini düşünüyorduk. Kaldı ki gelen yeni bilgiler de bu savı destekler nitelikte.

SamMobile’ın haberine göre Galaxy S22 FE’nin iptal edildiği birçok kaynak tarafından doğrulanmış durumda. Galaxy S22 FE’nin model numarası olacak olan SM-S900’ün mevcut olmadığı belirtilirken, umutlar da böylece Galaxy S23 FE’ye kalmış durumda.

Peki, sizce Samsung’un bu hamlesi mantıklı mı? Galaxy S22 FE tanıtılsa satın almayı düşünür müydünüz? Cevaplarınızı aşağıda yorumlar bölümümüze bekliyoruz.