Samsung Galaxy S23 FE' nasıl görünecek? Net bir görüntü internete sızdı

Samsung'un yeni Fan Edition telefonu olması beklenen Galaxy S23 FE'ye ait olduğu söylenen net bir fotoğraf internete sızdı.

Samsung Galaxy S23 FE böyle görünebilir

Samsung’un en yeni katlanabilir telefonları, akıllı saatleri ve ileri teknoloji tabletleri Unpacked etkinliğinde sahneye çıktığında, Samsung Güney Afrika’nın mobil başkan yardımcısı Galaxy S23 FE’nin yakında çıkacağını doğruladı. Tam olarak ne kadar yakın olduğu belirtilmiş olmasa da, yönetici “çok yakında” olduğunu söyledi. Ve şimdi, yaklaşan yeni Fan Edition cihazının canlı bir fotoğrafı internete sızdı.

Galaxy S23 FE’nin ABD versiyonu, geçtiğimiz günlerde Wireless Power Consortium web sitesinde görüldü. Galaxy Club tarafından bildirildiği üzere, WPC uygulaması cihazın yalnızca adını ve SM-S711U model numarasını onaylanmakla kalmadı, aynı zamanda Galaxy S23 FE’nin canlı bir fotoğrafını da içeriyordu.

Galaxy S21 FE, kenarları hafif kavisli 2.5D ekrana sahipken, Galaxy S23 FE ise Samsung’un çoğu telefonun tamamen düz ekranlara ve arka panellere sahip olmasını zorunlu kılan yeni tasarım dilini takip ediyor. WPC’deki fotoğraf Galaxy S23 FE’yi yalnızca önden gösteriyor, ancak arka panelin de eşit derecede düz olduğunu varsayılabilir.

Bu tasarım değişikliği Galaxy S23 FE’nin çerçevelerinin Galaxy S21 FE’den biraz daha kalın olacağı anlamına gelse de, daha kalın çerçeveli düz ekranlarda kazara dokunmaların çok sık olmaması ve bunun da tek elle gezinmeye, yazmaya ve genel kullanılabilirliğe yardımcı olması sebebiyle, muhtemelen bunun daha pratik bir yaklaşım olduğu söylenebilir.

Samsung’un Galaxy S23 FE’yi ne zaman duyuracağı belli değil.