Samsung Galaxy S23 FE'nin gerçek görüntüleri internete sızdı

Yakında tanıtılması beklenen Samsung Galaxy S23 FE'nin gerçek görüntüleri internete sızdırıldı. İşte Samsung'ın uygun fiyatlı Galaxy S23 FE'sinin sızdırılan görselleri.

Samsung Galaxy S23 FE'nin gerçek görüntüleri internete sızdı

Yaklaşmakta olan Galaxy S23 FE'ye büyük ilgi var. Samsung'un beklenen yeni uygun fiyatlı FE modeli, uygun maliyetli bir kasada yüksek performans sunmayı hedefliyor. Bu cihazla ilgili haber ve söylentiler bir süredir devam ediyor ve şimdi, cihaza ait bazı gerçek görüntüler de sızmış durumda.

Yeni bir cihaz piyasaya sürülmeden önce çeşitli sertifikasyon süreçlerinden geçiyor. Bu aşamada genellikle gerçek cihazın görüntülerinin sunulması gerekir. Daha sonra da bizlerin beğenmesi için internete sızdırılırlar. Burada olan da tam olarak bu.

Galaxy S23 FE, Çin'de TENAA sertifikası almak için görücüye çıktı. Listeleme, cihazın gerçek görüntülerini içeriyor ve bize Samsung'un yaklaşmakta olan telefonunu yakından tanıma fırsatı veriyor. Cihaz, şimdiye kadar gördüğümüz birçok sızdırılmış Galaxy S23 FE görüntüsünden çok da farklı görünmüyor.

Şu ana kadar bildiklerimize göre Galaxy S23 FE, 2340×1080 piksel çözünürlüğe sahip 6,3 inçlik bir ekranla geliyor. İçerisinde sekiz çekirdekli bir işlemci barındıran cihaz, büyük olasılıkla ABD'de Snapdragon 8 Gen 1, diğer bölgelerde Exynos 2200 kullanacak. Ayrıca 8GB'a kadar RAM ve 256GB dahili depolama alanı ile donatılacak.

Cihazın arkası, bu yılki telefonlarının çoğunda gördüğümüz tanıdık Samsung dairesel kamera tasarımına sahip. Kameralara arka panelde bir LED flaş eşlik ediyor. Edinilen bilgilere göre Galaxy S23 FE 4,370mAh bataryaya ve 5G desteğine sahip.

Cihazın fiyat etiketinin 663 dolar olması bekleniyor.