Samsung Galaxy S24 Ultra'nın ilk gerçek fotoğrafları sızdırıldı

Samsung yeni amiral gemilerini piyasaya sürmeye çok yaklaşmışken, Galaxy S24 Ultra'nın ilk gerçek fotoğrafları da sızdırıldı. Fotoğraflar bize Samsung'un yaptığı değişiklikleri oldukça net bir şekilde gösteriyor.

Galaxy S24 Ultra'nın ilk gerçek fotoğrafları sızdırıldı

Samsung Galaxy S24 bu ayın sonunda resmi olarak tanıtılacak olsa da şimdiye kadar gerçekleşen sızıntılar sayesinde telefonun çoğu özelliğini çok önceden öğrenmiş olduk. Şimdiyse yeni bir sızıntı, daha önce sadece render görsellerini gördüğümüz Ultra modelinin ön ve arka tasarımının gerçek fotoğraflarını gösteriyor.

GSMArena aracılığıyla sızdırılan görüntüler, Galaxy S24 Ultra'nın tasarımı hakkında önceden edindiğimiz bilgilerle örtüşüyor. Görüntülerde telefonun ultra ince çerçevelerinin yanı sıra dört lensli arka kamera kurulumu da görülüyor. Arka tarafta görülen beşinci çıkıntı ise lazer otomatik odaklama modülü.

Samsung'un Unpacked etkinliğinin 17 Ocak 2024 Çarşamba günü olacağını doğrulamasının ardından artık resmi bir Samsung Galaxy S24 lansman tarihimiz var. Bununla birlikte tanıtılan birçok yapay zeka özelliğini de etkinlikte görme ihtimalimiz yüksek.

Son birkaç aydaki tüm sızıntılar dolayısıyla etkinlikte neler görebileceğimizi zaten biliyoruz, bu nedenle Samsung'un etkinlik sırasında işleri ilginç kılabilmesi için bazı şeyleri gizli saklı tutmuş olmasını umuyoruz.