Samsung, Galaxy S24'ün Circle to Search özelliğini tanıtmak için Londra Metrosu haritasını yeniden tasarladı

Samsung, Galaxy S24'teki yeni Circle to Search özelliğini tanıtmak için ikonik Londra Metrosu haritasının tasarımını değiştirdi. İşte ortaya çıkan sonuç...

Samsung, Galaxy S24 özelliğini tanıtmak için Londra Metrosu haritasını yeniden tasarladı

Samsung, Galaxy S24 serisini ve yeni yapay zeka destekli Circle to Search özelliğini İngiltere'deki potansiyel müşterilere tanıtmanın akıllıca bir yolunu buldu. Şirket, Londra metro sisteminin ikonik Tube haritasını geçici olarak yeniden tasarlamak için Transport for London ile ortaklık kurdu.

Harry Beck tarafından tasarlanan Tube haritası, 1933 yılından bu yana Londra'nın genişleyen metrosunun bir simgesi haline geldi. Ancak önümüzdeki iki hafta boyunca, 5 önemli istasyonda ikonik Tube haritasının yerini Samsung tarafından tasarlanan dairesel bir harita alacak.

Londra Metro sisteminin bir parçası olan Circle Hattı, Hammersmith'ten Edgware Road'a uzanan ve Londra'nın merkezini dolaşan spiral bir şekle sahip. Koreli teknoloji şirketi, haritasında Circle hattını geçici olarak "Circle to Search line" olarak yeniden adlandırmak ve yapay zeka destekli Galaxy S24 özelliğini akıllıca bir şekilde tanıtmak için bir fırsat gördü. Samsung tarafından tasarlanan metro haritası King's Cross, Blackfriars, Westminster, Liverpool Street ve Paddington olmak üzere 5 istasyonda yer alıyor.

Yeni Circle to Search özelliğine en yeni amiral gemisi telefonların herhangi bir ekranından kolayca erişilebiliyor. Kullanıcıların ekrandaki nesneleri daire içine alarak hızlı Google aramaları yapmasına olanak tanıyor. Bu yapay zeka aracı, web tarayıcıları, Galeri ve hatta Kamera uygulamasının canlı akışı dahil olmak üzere neredeyse tüm ekranlardaki uygulamalarla çalışıyor.

Şu an itibariyle, Circle to Search özelliği yalnızca Galaxy S24 serisi ve Google'ın Pixel 8 telefonlarında mevcut. Daha fazla cihazın 2024 yılı bitmeden bu özelliğe kavuşması bekleniyor.