Samsung Galaxy S6'nın özel kılıfı piyasada!

Galaxy S6 tanıtılmadan ortaya çıkan bu özel kılıf, yeni amiralil tasarımı hakkında ipuçları veriyor!

Kendi gelmeden kılıfı geldi!

Bilindiği üzere Samsung fanları tarafından beklenen yeni amiral Galaxy S6'nın MWC 2015'te tanıtılması bekleniyor. Cebin tanıtılmasına sayılı günler kala elbette aksesuar üreticileri de harıl harıl çalışıyor. Bu aksesuar üreticilerinden biri olan Cush Cases de boş durmamış ve Galaxy S6 için fazlasıyla "dayanıklı" bir koruma kılıfı yapmış.

Şu an Amazon üzerinden 9 dolarlık bir fiyat etiketiyle satın alınabilecek durumda olan Galaxy S6 "özel" kılıfı, sahip olduğu özelliklerle pek çok koruma kılıfından ayrılıyor. "Ağır sağlam kapak" olarak isimlendirilen koruma kılıfı, sertleştirilmiş lastik malzemesiyle düşmelere ve çarpmalara karşı tam koruma sağlayacak gibi görünüyor. Telefonun arka yüzü için ayrıca bir stant da konumlandırılan kılıfta, kamera ve kalp sensörü içinse birer pencere unutulmamış elbette. Bu pencereler bize, sensörlerin yerinin, s&'da değişeceğinn ipuçlarını veriyor.

Birden farklı renk seçeneğine sahip olan "ağır sağlam kapağı" için, kullanıcılar tarafından kabul görmesi kadar Samsung tarafından Galaxy S6 için resmiyet kazanması da firma tarafından beklentiler arasında.

Okuyucu Yorumları