Samsung, Galaxy S8+ Üretimini Arttırıyor

Samsung Galaxy S8+ modeline olan rağbet, Samsung'u üretimi arttırmaya yöneltti!

Galaxy S8+'a yoğun rağbet var!

Kısa bir süre önce tanıtılan ve şimdilerde ön siparişte bulunan Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modelleri, ülkemizde de çok kısa bir süre içerisinde raflarda yer alacak. Ancak o zamana kadar kullanıcılar telefonların ön siparişlerini verebiliyorlar. Alınan raporlara göre şu an Galaxy S8+ daha fazla rağbet görüyor ve Samsung bu nedenle üretim arttırma planları yapıyor.

Bilindiği gibi Galaxy S8, 5.8 inç; Galaxy S8+ ise 6.2 inç boyutunda bir ekran büyüklüğüne sahip. Bu nedenle kullanıcıların tercihi daha büyük ekranlı olandan yana gibi görünüyor. Samsung'un topladığı rapora göre, şu an Galaxy S8+ ve Galaxy S8'in tercih oranları yüzde 60'a yüzde 40 şeklinde. Bu da Samsung'u, Galaxy S8+ modelinni üretimini arttırmaya itiyor.

Öte yandan Galaxy S8+'ın daha fazla tercih edilmesinin sebebi kuşkusuz yalnızca ekranının daha büyük olması değil. Bununla beraber daha büyük bir batarya taşıması. Bilindiği gibi Galaxy S8'de 3000 mAh kapasitesinde bir batarya varken, Galaxy S8+ modelinde 3500 mAh batarya yer alıyor.

Okuyucu Yorumları