Samsung Galaxy Z Fold 4'ün daha büyük bir pille gelmesini bekleyenlere kötü haber

Ağustos’ta piyasaya sürülmesi beklenen Samsung Galaxy Z Fold 4 hakkında sızıntılar başladı; ancak en önemli özelliklerden bir tanesi için pek de iyi bir haber yok...

Samsung Galaxy Z Fold 4'ün pili internete sızdı

GalaxyClub ekibi, Samsung tarafından Güney Kore'deki düzenleyicilere kaydedilen iki telefon pilini tespit etti. Tüm işaretler, bu pillerin Galaxy Z Fold 3'ün halefinde kullanılacağını gösteriyor. Pillerin 2.002 mAh ve 2.268 mAh olmak üzere toplam 4.270 mAh nominal kapasiteye sahip olduğu görülüyor. Bu, Galaxy Z Fold 3'ün kapasitesiyle neredeyse aynı ve önceki model gibi, Galaxy Z Fold 4 de büyük olasılıkla 4.400 mAh pil kapasitesi ile pazarlanacak.

Sadece birkaç gün önce Galaxy Z Fold 4'ün Galaxy Z Fold 3'ten daha ince ve daha hafif olacağına dair söylentiler duyulmuştu. Pil kapasitesini aynı tutmak, yeni katlanabilir telefonun cebe daha rahat sığmasını sağlayacak gibi görünüyor.

mAh (saatte miliamper) sayısı bir akıllı telefon veya tablette pil ömrünü tahmin etmek için kullanışlı bir yöntem olsa da , pil kapasitelerinde tam bir karar vermeden önce her zaman olduğu gibi telefonu gerçek hayatta test etmek önemli. Samsung Galaxy Z Fold 3'ü incelediğimizde, katlanabilir telefonun genellikle tek bir şarjla gün boyunca dayandığını görmüştük. Samsung'un Galaxy Z Fold 4'te de tüm gün boyunca aynı pil ömrünü hedeflemesi muhtemel görünüyor.