Samsung Internet güncellemesi onlara da geldi

Eğer biraz eski bir Galaxy telefona sahipseniz, Samsung'un size güzel bir haberi var!

Eski Galaxy'lere de Internet!

Samsung Internet'in, yani Samsung'un kendi markasını taşıyan cihazlar için geliştirdiği mobil web tarayıcının dördüncü sürümü bundan yaklaşık iki ay önce kullanıma sunulmuş ve aralarında reklam engelleyici uzantılar ve pop-up video oynatıcısı gibi yeniliklerin de olduğu birçok özelliği beraberinde getirmişti. Söz konusu uygulamanın yeni güncellemesi ise, nihayet daha eski Galaxy modellerine de gelmeye başladı. 4. sürümü destekleyen cihazların tam bir listesi de uygulamanın Google Play Store'daki sayfasında yayınlandı.

Samsung Internet'in dördüncü sürümünün beraberinde getirdiği diğer özellikler şöyle: Tarayıcı verilerini gizleyen Secret Mode, Gear VR'la Samsung Internet uyumluluğu, video oynatırken tarayıcıda dolaşmayı sağlayan videoların açılır pencerelerde izlenme özelliği, üçüncü parti içerik engelleyicileri için destek ve çok daha fazlası.

Google Play Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebilen ve Galaxy Note 3, Galaxy S4 gibi modeller ve Android 5.0 Lollipop ve üstüyle çalışan cihazlarla uyumlu olan uygulamanın desteklediği telefonların listesi ise şöyle:

Samsung Internet güncellemesi onlara da geldi
Okuyucu Yorumları