Samsung, Note 5'in tanıtım tarihini açıkladı!

Samsung Galaxy Note 5'in tanıtım tarihi ve yeri, bu ilginç davetiye ile resmi olarak açıklandı!

Galaxy Note 5 çok yakınımızda

Samsung, son yıllarda Galaxy Note serisi akıllı telefonlarını her yıl Berlin'de düzenlenen tüketici elektroniği fuarı IFA'da Unpacked etkinliğinde tanıtıyordu. Ancak Güney Koreli firma bu defa bir farklılık yapıyor ve Note serisinin tanıtımını Amerika'ya taşıyor.

Samsung, uzun zamandır sızıntılara boğulan Galaxy Note 5'i tanıtacağı tarihi ve etkinliğin yerini, yayınladığı gizemli bir davetiye ile açıkladı. Bu defa IFA'dan daha erken bir tarihte, Berlin yerine Amerika'da karşımıza çıkacak olan yeni Note 5, 13 Ağustos tarihinde saat 11:00'de New York'taki bir etkinlikte tanıtılacak.

Samsung'un bu kararı elbette bu yılki IFA'nın biraz sönük geçmesine sebep olabilir, zira fuarın en önemli oyuncularından Samsung'un, yeni Note akıllı telefonu fuarın heyecanını arttırıyordu. Samsung'un Note 5'in tanıtımını erkene çekmesinin sebebi ise analistler tarafından tamamen Apple'la rekabet stratejisi için atılmış bir adım olabileceği yönünde. Buna göre Güney Koreli şirket, bu hamlesiyle eylül ayında tanıtılması beklenen yeni iPhone'dan daha erken kullanıcılarla buluşacak.

Okuyucu Yorumları