Samsung Temalar, Ücretsiz Temaları Kısıtlıyor

Samsung, küçük bir servet ödeyip aldığınız telefonları için sunuğu temalar hakkında tepki çeken bir hamlede bulundu!

Samsung'dan temalara süre limiti!

Android, kişiselleştirme olanakları ile iOS'ten daha öne çıkan bir işletim sistemi ve Samsung, Samsung Experience arayüzü ile bu olanakları daha da geliştirmesi ile biliniyor. Samsung, akıllı telefonlarında Galaxy Temalar uygulaması ile uzun zamandır kullanıcılarına geniş kişiselleştirme olanakları tanıyordu

Bu durum yakın zamanda kökünden değişebilir. DroidLife'ın raporuna göre Samsung Temalar uygulamasında ortaya çıkan bir bildirim, Samsung'un Android 9.0 Pie sürümünün gelişiyle birlikte Galaxy Temalar uygulamasında sunulan ücretsiz tema paketlerinin en fazla 14 günlük bir deneme süreci boyunca kullanılabileceğini belirtiyor. Bu sürecin sonunda bedava temanızı kullanamayacak ve varsayılan "Touchwiz" temasına geri dönmek zorunda kalacaksınız.

Kullanıcıların da bildiği gibi Samsung'un tema mağazası bedava ve ücretli temalara sahip ve Samsung ücretli temaların satın alınma işleminden pay alıyor. Kullanıcıların süresi dolan bedava temayı tekrardan uygulama imkânlarının olup olmayacağı ise henüz belli değil. Yine de sevdiğiniz bir temayı bedava olmasına rağmen sürekli 14 günde bir uygulamak zorunda kalmak da şüphesiz ki can sıkıcı olacaktır. Bunu yapmak istemeseniz de Samsung'un şimdiki ve bir sonraki nesil amiral gemilerinde yerini alacak olan yeni One UI varsayılan arayüzünün oldukça şık ve kullanışlı olacağının müjdesini verebiliriz.

Okuyucu Yorumları