Samsung'dan üç yeni marka daha: Samsung Circle, Samsung Index ve Samsung Insight hangi cihazlara işaret ediyor olabilir?

Samsung akıllı aksesuar tarafıyla oldukça ilgili görünüyor. Teknoloji devi, "Samsung Circle", "Samsung Index" ve "Samsung Insight" adında üç yeni ticari marka başvurusu yaptı. Ama bu markaların ne tür cihazlar için kullanılabileceği şimdilik büyk bir gizem olarak karşımızda duruyor.

Samsung'dan üç yeni marka daha: Samsung Circle, Samsung Index ve Samsung Insight

Her ne kadar akıllı saatler ana akım için geçerli tek akıllı giyilebilir cihaz olarak kalmış gibi görünse de Samsung hala diğer akıllı aksesuar türlerini geliştirme fikriyle ilgileniyor gibi görünüyor. Ya da en azından Samsung'un zaman zaman yaptığı ticari marka başvuruları bize akıllı cihazlar dünyasının daha çeşitli olabileceğini hatırlatıyor.

Samsung haftaya Birleşik Krallık Fikri Mülkiyet Ofisi'nde (UKIPO) üç yeni ticari marka alarak başladı: Bu markalar "Samsung Circle", "Samsung Index" ve "Samsung Insight."

Samsung Circle, Samsung Index ve Samsung Insight ticari markaları akıllı yüzükler, akıllı bilezikler ve hatta VR denetleyicileri ve akıllı gözlükler gibi cihazlarla ilişkilendirilebilir. Ancak, bu ticari marka başvuruları tek başına çok fazla şeyi doğrulayamayacağı için bu sadece bir spekülasyon. Bilgiler, bu cihazların tam niteliğini ya da ilk etapta var olup olmadıklarını belirlemek için yetersiz.

Bununla birlikte, Samsung markasının akıllı giyilebilir cihazlara ait olabilecek ticari markalarla ilişkilendirildiğini ilk kez görmüyoruz. Daha önce teknoloji devi, bir çift akıllı gözlük ve bir akıllı yüzüğün geliştirilmekte olduğunu güçlü bir şekilde ima eden Galaxy Glasses ve Galaxy Ring ticari markalarını güvence altına almıştı.

Bu önceki isimlerin Samsung Circle, Samsung Index ve Samsung Insight ile herhangi bir şekilde ilişkili olup olmadığı belirsiz. Ancak şirketin şu anda yeni bir XR (karma gerçeklik) başlığı üzerinde çalıştığını hatırlatmakta fayda var. Dolayısıyla, Samsung'un XR kullanıcılarının çevrelerindeki VR ve AR nesneleriyle etkileşime girmeleri için yeni yöntemler sunmak üzere akıllı aksesuarlar geliştiriyor olma ihtimali de var.

Öte yandan, Koreli teknoloji devinin bu ticari markaları diğer şirketlerin kullanmasını engellemek için güvence altına almış olması da mümkün. Sonuç olarak, Samsung'un akıllı aksesuar pazarına, kulağa hoş gelen ticari marka başvuruları yapmaya devam edecek kadar güçlü bir ilgisi olduğu gerçeğinden başka bir şeyden emin olmak zor. Bundan ne sonuç çıkacağını zaman gösterecek.