Samsung'dan Galaxy Folder 2 de Geldi!

Samsung'un Android ile çalışan kapaklı cep canavarlarına ilgisi sürüyor. Galaxy Folder 2 raflarda boy göstermeye başladı; ama bizim için pek ışık yok!

Samsung'dan Galaxy Folder 2 de geldi!

Dokunmatik ekranlı akıllı telefonların devrinde bir kapaklı telefon tasarımı satmak oldukça zor bir iş, ancak bu eski moda menteşeli telefonların kesinlikle kendilerine has bir çekicilikleri olduğu da kesin.

Eski katlanabilir telefonların tasarımını özlediyseniz, Samsung yeni geliştirdiği kapaklı telefonu ile bu beklentinizi karşılayabilir.Galaxy Folder'ın devam modeli olan Galaxy Folder 2, iki ekranlı bir kapaklı telefon ve çok da eski olmayan Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi ile birlikte geliyor.

260 dolarlık fiyat etiketiyle gelen telefon 2GB RAM, 1.4GHZ dört çekirdekli işlemci, 256GB'a kadar depolama alanı destekleyen microSD girişi ve değiştirilebilir 1,950mAH pile sahip.

Ancak Galaxy Folder 2, bizim için ulaşılmaz durumda; telefon sadece Güney Kore'de satışa sunuluyor ve görünüşe bakılırsa telefon küresel olarak piyasaya sunulmayacak.

Buradan Samsung'a, Nokia 3310'u örnek almasını ve nostalji tutkunlarını da düşünmenin karlı olabileceğini hatırlatmak istiyoruz.

Okuyucu Yorumları