Samsung'dan Sinema Salonlarına Bir İlk Geliyor!

Samsung, sinema salonlarını baştan aşağıya değiştirecek yeni Sinema LED ekranını gerçeğe dönüştürmek üzere...

Sinema salonlarına bir ilk geliyor

Samsung, ilk Cinema LED ekranını Temmuz 2017'de piyasaya sürmüştü. O zamandan beri şirket bu ekranları Seul, Busan, Şangay gibi sinemalarda kurdu. Şimdiye kadar Samsung, Cinema LED ekranlarını sadece 2D olarak sunuyordu. Koreli dev, ISE (Integrated Systems Europe) 2018'de Cinema LED Screen'in 3D modelini resmen tanıttığında tüm bunlar değişti. Şirket şimdi bir sonraki hareketi olarak bu ekranı gerçek bir sinemaya getiriyor.

En yeni JBL ses teknolojilerini kullanıyor

Samsung, Imaculix AG'nin yardımıyla, dünyanın ilk 3D Sinema LED ekranını İsviçre'deki Arena Sinemaları Sihlcity salonunda kullanacak. 3D uyumlu ekran, standart Samsung Cinema LED ekranının tüm avantajlarına 3D özellikleri ekliyor. Yüksek kontrastlı ekran, hem 2D hem de 3D filmleri yüksek kalitede sergilemek için kullanılabiliyor.

Samsung'dan Sinema Salonlarına Bir İlk Geliyor!

Samsung, ekranın altyazılar, resimler ve diğer görsel ayrıntıların 3D'de "kusursuz dağıtılmasını" sağlayan tutarlı parlaklığı koruyacağını söylüyor. Standart 3D sinema ekranlarıyla karşılaştırıldığında Samsung'un 3D Cinema LED'i, seyircinin oturduğu yere bakılmaksızın, sinema salonu boyunca tutarlı bir görüntü kalitesi sunuyor.

Yüksek Dinamik Aralık (HDR) özellikli ekran 9 milyona yakın piksele sahip ve yaklaşık 10.3m (33.8ft) genişliğinde ve 5.4m (17.7ft) yüksekliğinde olup, mükemmel bir görüntüleme deneyimi sağlıyor. Son derece net 4K çözünürlük (4,096 x 2,160) ve ortak sinema standardından yaklaşık on kat daha yüksek tepe parlaklık seviyeleri, her zamankinden daha iyi sonuç veriyor. Daha da etkileyici bir deneyim sunmak için Samsung, 3D Cinema LED ekranını JBL'nin en yeni ses teknolojileriyle eşleştirdi.

Okuyucu Yorumları