Samsung'un Galaxy S9 Hedefi Çok Büyük!

Samsung, çok da parlak olmayan Galaxy S9 ön sipariş rakamlarına rağmen, yeni amiral gemisi için hedefini büyük tutuyor!

Galaxy S9 için büyük hedef

İddiaya göre Samsung bu yıl bitene kadar toplam 43 milyon Galaxy S9 ünitesi satmayı hedefliyor. Bu da geçen yıl Galaxy S8 ve S8+ için belirlenen 41 milyonluk hedeften az da olsa daha fazla. Görünüşe bakılırsa Samsung, Galaxy S9'un gerçekten Galaxy S8'i az farkla da olsa geçeceğine inanıyor.

Galaxy S9 satışları

Bundan birkaç hafta önce yapılan açıklamada şirket Galaxy S9'un S8'den daha fazla satacağını tahmin ettiğini açıklamıştı. Şimdi ortaya çıkan iddialara göre Samsung, Güney Koreli yerel tedarikçilerine 43 milyon Galaxy S9 ve S9+ hedefi için hazırlanmalarını söyledi.

Galaxy S9'un ön siparişlere açılmasından beri bir hafta geçti ve bazı raporlar bu siparişlerin tahmin edilenin altında olduğunu iddia ediyor. Galaxy S9, 16 Mart'ta dünyanın sadece belli bölgelerinde satışa sunulacak, ama bazı şanslı ön-sipariş yapan müşteriler telefonlarına kavuştu bile.

Samsung'un tahminlerine şüphe ile yaklaşanlar ise, tasarım bakımından çok da gelişmemiş olan, donanım olarak ise yeni bir telefon almayı gerektirmeyecek güç farkına sahip olmayan S9'un aslında S8'i geçemeyeceğini ön görüyorlar.

Samsung, ön-siparişler ile ilgili rakamları henüz resmi olarak açıklamadığı için şu an tahminler sadece tahmin olmakla kalıyor. Ama yakın zamanda S9'un gerçekten nasıl bir piyasa performansı gösterdiğini göreceğiz.

Okuyucu Yorumları