Sandisk'ten çok hızlı bellek kartı!

Sandisk, hızıyla etkileyen yeni bellek kartını ortaya çıkardı! İşte SanDisk Extreme Pro CFast 2.0...

Sandisk'ten çok hızlı bellek!

SanDisk; profesyonel yayın, sinematografi ve yeni nesil profesyonel fotoğrafçılık için tasarladığı SanDisk Extreme Pro CFast 2.0 bellek kartını tanıttı.

120GB SanDisk Extreme Pro CFast 2.0 bellek kartı; dünyanın en hızlı bellek kartı; okuma hızı 450MB/s2 (3000X) seviyesine kadar çıkabiliyor, maksimum iş akışı verimliliği ve yazma hızı sağlayacak şekilde 350MB/s (2333X) seviyesine kadar kayıt performansını mümkün kılıyor.

Rakiplerini ikiye katlıyor

SanDisk Extreme Pro CFast 2.0 bellek kartının aktarım hızı, bugünün en hızlı kartlarını ikiye katlıyor. Bu yeni kart ile sektördeki profesyonel kullanıcılar büyük dosyaları her zamankinden daha hızlı düzenleyebilecekler. Örneğin, 100GB'lık bir dosyanın 90 MB/s hızdaki CompactFlash'tan aktarımı yaklaşık 20 dakika sürmekte. SanDisk Extreme Pro CFast 2.0 bellek kartı ile yalnızca 4 dakika sürmekte ve 450MB/s hızında çalışmakta

Yüksek kalite 4K video için iyi dijital çözüm olanakları

SanDisk Ürün Pazarlama ve Başkan Yardımcısı Dinesh Bahal; yeni ürünle ilgili şunları söyledi: "SanDisk Extreme Pro CFast 2.0 kartı ile yeni nesil kart formatını, en yüksek kalite profesyonel sinematografi ile buluşturma olanağı sağlıyoruz Flash bellek depolamada SanDisk yenilikçiliği ve liderliğinin bir başka örneği olan bu kartlar, yüksek kalite 4K video gibi teknolojileri kullanmak isteyen profesyonel film yapımcıları için görülmemiş dijital çözüm olanakları sağlayacak."

SanDisk Extreme Pro CFast kartı, CFast 2.0 özelliğinden yararlanan ilk kartt. Bu özellik, müşterilerin profesyonel video ve fotoğraf uygulamalarındaki gereksinimleri karşılamak için önde gelen CompactFlash Association üyelerinin işbirliği ile geliştirildi. İlk benimseyenler ve onaylayanlar SanDisk, Canon, ARRI ve Codex'tir. Bu işbirliğinin sonucu olarak CFast 2.0 özelliği, yeni nesil profesyonel video ve fotoğraf kameraları için görülmemiş bir performans seviyesi sağlıyor.

Önde gelen bir sinema ekipmanı üreticisi ARRI, CFast 2.0'ı kamera kayıt ortamında uygulayacak ilk firma olacak. Yeni belgesel tarzı ARRI AMIRA, dahili CFast 2.0 kartlarında kayıt yapacak ve ALEXA XT kamera kullanıcıları yeni Cfast 2.0 adaptörü kullanabilecek, böylece ALEXA Classic kameraları gibi ALEXA XT kamerası kullanıcıları da aynı işlemi yapabilmek için XR modülü ile güncellenmiş olacak.

SanDisk Extreme Pro CFast 2.0 bellek kartları ABD ve Avrupa'da seçkin fotoğraf mağazalarında ve yetkili ARRI mağazalarında 60GB ve 120GB kapasiteli ürünleri ile satışa sunulmuş durumda.

Okuyucu Yorumları