Sayısız işlevi bir araya getiriyor!

Bu dev yazıcı, bir araya sıkıştırmayı başardığı işlevlerle ve hızıyla sizi şaşırtacak...

Düşük enerji, yüksek hız!

Japon Kyocera Mita'nın Türkiye temsilcisi Bilgitaş yeni A4 S/B çok fonksiyonlu fotokopi modelleri FS-1035MFP/DP ve FS-1135MFP'yi piyasaya sundu.

Dakikada 35 sayfa baskı, kopyalama ve tarama hızındaki FS-1035MFP/DP ve FS-1135MFP her büyüklükteki işletmenin küçük çalışma gruplarının ofis ihtiyaçlarının karşılanması için ideal. FS-1135MFP modeli standart faksın yanında ağ faks özelliği de sunmakta. Çift taraflı baskı alabilen, renkli tarama yapabilen ürünler dokümanların her iki yüzünün hızlıca taranmasını sağlayan 50 sayfa kapasiteli otomatik doküman besleyiciye sahip.

Yeni modeller ile gizliliğe sahip dijital formdaki dosyaların şifre girilerek güvenli bir biçimde basılması mümkün hale getirilmiş. FS-1035MFP/DP ve FS-1135MFP modelleri ile beraber Kyocera Mita cihazlarının enerji tüketimini çok düşük seviyelere çektiğini göstermiştir. Entegre uyku modu aktif hale getirilirse cihazların enerji tüketimi 10.6Watt'dan 7.8 Watt'a düşürülebiliyor. Kyocera'nın ECOSYS teknolojisi ve düşük toplam sahip olma maliyeti sayesinde FS-1035MFP/DP ve FS-1135MFP modelleri kendi kategorilerinde son derece düşük baskı maliyetlerine sahip.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları