Seagate'ten bulut bilişime özel sabit diskler

Seagate, bulut altyapısı için geliştirdiği üst düzey disklerini ortaya çıkardı! İşte sundukları...

Seagate'ten bulut diski!

Seagate, bulut bilişim altyapısı ve geniş ölçekli veri merkezleri için geliştirilen "enterprise" sınıfı iki hard diskini tanıttı. Seagate Terascale HDD ve Seagate Enterprise Performance 10K HDD v7... Her iki yeni cihaz da düşük güç tüketimi ve yüksek kapasitede depolama yapabilme özelliklerine sahip.

Seagate Terascale HDD – yüksek kapasite, büyük tasarruf

3.5 inçlik enterprise sınıfı SATA HDD'lerde, 4 TB ile en yüksek kapasite imkanını sunan Terascale, 7/24 düşük güç tüketimiyle ihtiyaç duyulan maksimum depolama kapasitesinin bir arada olduğu veri merkezleri oluşturuyor.

4.8 Watt kullanımı ile Terascale HDD, serinin güç tüketimi en az olan cihazlarından. Çoklu disk kullanılan alanlarda enerji kullanımını ve oluşabilecek maliyeti azaltan Terascale, iyi bir güvenilirlik sağlıyor.

Seagate'in ISE (Anında Güvenli Silme) teknolojisine sahip Terascale, disk temizleme süresini saatlerden milisaniyelere düşürüyor. Çabukluk, güven ve kolaylıkla silme işlemini yaparken diskin yeni bir amaç için kullanılmasına da imkan veriyor. Para ve zaman tasarrufu oluşturuyor. Cihazın 6Gb/s SATA arabirimine sahip olması, daha düşük maliyetli altyapılara kolaylıkla uyum sağlamasını mümkün kılıyor.

Seagate Terascale HDD'nin dikkat çeken özellikleri

Seagate Terascale HDD'nin dikkat çeken özellikleri

Seagate Terascale HDD'nin dikkat çeken özellikleri

· 4TB'lık Yüksek Kapasite

· Düşük güç tüketimi

· 7/24 çalışan çoklu disk alanları için GB başına düşük maliyet

· Sistem güvenliğinde en iyisi

· Sistem birleştirme kolaylığı ve iyileştirilmiş hız performansı için 6 GB/s SATA bağlantısı

· Diskin kolay kontrolü ve disk içerisinde kolay değişiklik yapabilme

Okuyucu Yorumları