Sizi stresten kurtaracak basit bir oyun arıyorsanız, tarayıcıda oynanan ücretsiz Slow Roads tam size göre

Stresten kurtulmak için birebir: Slow Roads, yorucu bir günün stresini atabileceğiniz, tamamen ücretsiz ve kurulum gerektirmemesiyle dikkat çeken basit sürüş oyunu.

Stresten kurtulmak için birebir: Slow Roads...

Birkaç gün önce, Edinburgh, İskoçya merkezli Anslo adlı bir geliştirici, sadece bir web tarayıcısında çalışan, prosedürel olarak oluşturulmuş doğal manzaralara sahip ücretsiz, kolay bir sürüş oyunu olan Slow Roads'u duyurdu. Oyun, Slowroads.io adresinde mevcut ve oynamak için herhangi bir giriş ya da yükleme gerektirmiyor.

Birçok sürüş video oyunu sizi sürüşü stresli hale getirebilecek kurallara hapseder, bu da hırslı bir ruh halindeyseniz size harika gelebilir. Ancak bazen sadece rahatlamak ve sürüşün tadını çıkarmak isteyebilirsiniz. İşte Slow Roads burada devreye giriyor. Oyunda kaza yapmıyorsunuz, başarısız olmuyorsunuz veya zamana karşı yarışmanız gerekmiyor. Sadece sürüyor ve rahatlıyorsunuz.

Etrafınızdaki manzaralar hızla geçerken yol sonsuza kadar uzanıyor. Eğer direksiyonu yoldan çıkarırsanız, "R" tuşuna basarak aracınızın konumunu sıfırlayabilirsiniz. Oyunda yollar da isteğe ve ruh halinize göre değişebiliyor; isterseniz off-road veya su altında bile arabanızı sürebilirsiniz.

Oyun Chrome, Firefox, Safari ve Edge tarayıcılarında çalışıyor

Slow Roads'da sürüş kontrolleri basit. Aracınızı kullanmak için standart WASD tuşlarını veya klavyenizdeki ok tuşlarını kullanabilirsiniz. "W" (veya yukarı ok) hızlanma, "S" (veya aşağı ok) ise fren yapmanıza yarıyor. "A" ve "D" (veya sol ve sağ oklar) ise direksiyonu kontrol etmenize yarıyor. Shift tuşunu basılı tutarak veya "W "ye 2 kez dokunarak aracınıza güç katabilirsiniz. Ek olarak, "C" kamera açısını değiştiriyor ve "Q" ile "E" tuşu da mevcut hava ve ışık koşulları arasında geçiş yapıyor. Ve eğer klavye kontrolleri size göre değilse, bunun yerine fare tabanlı direksiyona geçebilirsiniz.

Oyuna bu adresten erişebilirsiniz.