SoftMaker Office 2012 yenilendi!

Ofis uygulaması paketi SoftMaker Office 2012, yenilendi! İşte paketteki yenilikler...

Ünlü ofis paketi yenilendi!

Yeni versiyonlara kullanım kolaylığı kazandıran özelliklerin, sadece büyük değişiklikler olmadığını biliyoruz. Bir çok küçük ayrıntı da bu konuda büyük adımlar atılmasına yardımcı olabilir. SoftMaker Office 2012'nin de bu yönde küçük değişikliklerle büyük adımlar attığını söyleyebiliriz.

Bunlara bir göz atacak olursak;
SoftMaker Office 2012 deki tüm uygulamalar:

Gizli yazı tipleri: Bir çok Windows Pc'leri yüzlerce yazı şekli içerir ve bir çoğuna aslında gerek duyulmaz. Uygulamalar bunları sormadan yükler ve grafik programlarında olduğu gibi sadece seçilmiş uygulamalarda kullanılır. SoftMaker Office 2012 şimdi kullanıcılarına bu istenmeyen yazı türlerini office programları kullanılırken listede gizleme olanağı sunmaktadır.

Otomatik güncelleme: Artık servis paketlerini manuel olarak aramak gerekmeyecektir. Bunun yerine eğer uygun servis paketi varsa SoftMaker Office 2012 bunu kullanıcı tarifine göre otomatik olarak kontrol edecektir.

Yeni Otomatik Şekillendirmeleri: SoftMaker Office 2012, diger Office yazilimlarinin 2007 ve 2010 ürünlerine eklemiş olduğu bütün Otomatik Şekillendirmeleri destekleyici özelliktedir.

Clipboard'daki Otomatik Şekillendirmeler: SoftMaker Office 2012 ayrıca clipboarddaki Office Open XML formatını okuyabilecek ve nesneler çizip yazabilecek özelliktedir. Sonuç olarak, kullanıcılar diğer Office yazilimlarinda 2010'nun en yeni çizim araçlarını kullanmış olsalar bile Otomatik Şekillendirmeleri ve çizimleri bu yazılımdakilerle değiştirebilirler.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları