Son Korsan'la, 7 dilde 7 denizlere hükmedin!

Tamamen Türklerin geliştirdiği bu ücretsiz korsanlık oyunu, gerçekçiliğiyle sizi etkileyecek!

Korsan olmaya ne dersiniz?

Türk oyun stüdyosu Consala Games tarafından geliştirilen online korsanlık oyunu Son Korsan'da sular ısınıyor.

Yüzde 100 yerli kaynaklarla geliştirilen ve 1 milyondan fazla kayıtlı kullanıcıya sahip olan online korsanlık oyunu Son Korsan'la, 7 dilde 7 denizlere hükmedin! İlk olarak 2009 yılında oyuncularla buluşan online korsanlık oyunu Son Korsan, oyunculara gerçek bir korsanlık deneyimi yaşatıyor.

iOS, Android, Facebook ve web tarayıcısı aracılığı ile erişilebilen oyunda, tarihte bir yolculuğa çıkıyor ve serbest ticaret yaparak filonuzu geliştiriyorsunuz. Oyunda ayrıca Deathmatch ve 5 vs 5 MOBA gibi modlar yer alıyor.

Oyunun geliştiricilerinden Alper Yıldırım; Türkçe'nin yanı sıra İngilizce, İspanyolca, Flemenkçe, Fransızca, İtalyanca ve Arapça gibi dillerde oyunculara ulaşan Son Korsan hakkında, "2008 yılında ikinci profesyonel oyun geliştirme deneyimimizin sonucu olarak Son Korsan'ı yarattık. Tüm platformlardan erişilebilir olması ve farklı oyun mekaniklerini gerçek dünya haritasından esinlenilmiş bir oyun haritasında sunmasıyla fark yaratan Son Korsan, kısa süre içinde 7 farklı dilde toplam 1.3 milyon oyuncuya ulaşmayı başardı. Sürekli yeniliklerle beslediğimiz oyun, dördüncü yaşını doldurduğu yılda 'barut kokusu' yaymaya devam ediyor." dedi.

Oyunun Android sürümünü buradan, iOS sürümünü ise buradan indirebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları