Sony Action Cam ile sınırlarınızı zorlayın!

Sony'nin su sıçrama korumalı yeni aksiyon kamerası, özellikleriyle macera severleri etkileyecek!

Sınırlarınızı zorlayın!

Sony'nin, dünyanın en önemli tüketici elektroniği fuarı CES 2014'te ilk kez görücüye çıkardığı, tamamen yenilenen Action Cam HDR-AS100V kayaktan yarış pistine ve hatta çamurla kaplı patikalara kadar ekstrem maceralara olan tutkunuzu tatmin ediyor.

HDR-AS100V, Action Cam'in bugüne kadarki en iyi görüntü kalitesini sunuyor. Video kameranın güçlendirilen yeni ZEISS Tessar 170 derecelik geniş açılı lensi, 13,5 megapiksel Exmor R CMOS sensörü ve güçlü yeni BIONZ X görüntü işlemcisi sayesinde, görüntüler daha da canlı ve net.

Her karede muazzam görüntü kalitesi

Bir ilk olarak, Action Cam artık etkin yeni XAVC S video formatını kullanarak 50 Mbps'ye kadar yüksek bit hızlı kayıt ile Full HD görüntüleri de yakalayabiliyor. Diğer video kameralarda bulanık veya titreşimli görünen hızlı sahne dönüşlerinde dahi her karedeki muazzam görüntü kalitesi ile farkı göreceksiniz.

Canlı izleme uzaktan kumandası ile kontrol kolaylığı

Bir diğer ilk ise, beş adede kadar Action Cam AS100V'nin artık ürünle birlikte verilen giyilebilir kol saati tarzındaki RM-LVR1 Canlı İzleme Uzaktan Kumandası ile kontrol edilebiliyor olması. Tek bir tuşa dokunarak kayıtları başlatıp durdurabiliyor, çekimleri renkli ekranda anında görüntüleyebiliyor veya ayar yapabiliyorsunuz. Kalın kayak eldivenleri giydiğinizde bile her noktaya parmak uçlarınız ile kolayca ulaşabilmeniz için özel tasarlandı.

Su geçirmez kılıf gerektirmiyor

Su geçirmez kılıf gerektirmiyor

Su geçirmez kılıf gerektirmiyor

Sony'nin giyilebilir Full HD video kamerası, yollarda, tepelerde, karda veya suda adrenalinin zirveye çıktığı eğlence için yapıldı. İnce tasarımı hava ve su direncinidüşürürken su sıçrama korumalı gövdesi yağmurların bataklığa dönüştürdüğü bisiklet patikalarında su geçirmez kılıfa ihtiyaç duymayacağınız anlamına geliyor. Action Cam'ın şık yeni beyaz gövdesi kavurucu sıcaklarda kurak kumullarda kum kayağı yaparken bile güneş ışınlarını yansıtıyor.

2,5 kat daha iyi performans

İster hızlıca kayak yamaçlardan iniyor olun ister bisikletinizin üzerinde yol çukurlarının arasında geçiyor olun, Gelişmiş SteadyShot, 2,5 kat daha iyi performansı ile görüntüleri daha sabit tutarken görüntüde titreşimi deda engelliyor. Motosiklet veya arazi araclarının mekanik titreşimine karşı özellikle etkili olduğunu fark edeceksiniz.

Yüksek hızlarda yüksek kaliteli videolar çekin

Bunların yanında, Action Cam sesli olarak 120 fps veya 240 fps'lik yüksek hızlarda yüksek kaliteli videolar da çekebiliyor. Çekim sonrasında, BMX bisiklet ile dönüşlerin ve kaykay ile yapılan numaraların pürüzsüzce akıp giden yavaş çekim görüntüsü için çekimlerinizi normal hızda oynatın.

Okuyucu Yorumları