Sony'den CES'te yeni Handycam!

Sony, 4K destekli ve gerçek anlamda etkileyici yeni Handycam'ini CES 2015'te tanıttı!

Sony'nin yeni 4K canavarı!

Sony, bugüne kadar piyasaya sürdüğü en kompakt 4K Handycam® video kamera olan yeni FDR-AXP35'i ve SteadyShot™ görüntü sabitleme, XAVC S yüksek bit oranlı kayıt gibi birçok özelliğe sahip yeni HD video kameralardan oluşan ürün yelpazesini, tüketici elektroniği fuarı CES 2015'te tanıttı.

CES 2014'te tanıtılan mevcut FDR-AX100 4K Video Kamera'ya kıyasla yaklaşık yüzde 30 daha küçük ve yüzde 20 daha hafif olan yeni FDR-AXP35, sahip olduğu etkileyici Gelişmis Optik Görüntü Sabitleme ™ (B.O.S.S) ve 4K 100Mbps yüksek bit hızlı kayıt özellikleri ile dikkat çekiyor.

Sony Electronics Asya Pasifik Dijital Görüntüleme Bölümü Genel Müdürü Dai Tanaka, "4K'nın popülaritesi hızla artmaya devam ederken, tüketiciler de sürekli olarak platformdan faydalanmanın yeni ve farklı yollarını arıyorlar. Yeni AXP35 Handycam® modelimiz kişisel 4K içerik yaratmanın faydalarını hiç olmadığı kadar geniş bir kitleye yayarken avucunuzun içinde, kristal netliğinde 4K video sunuyor. Bu, en değerli anılarını mümkün olan en yüksek kalitede yakalayıp saklamak isteyen aileler için en üst düzey seçeneği temsil ediyor." sözleriyle ürünü anlatıyor.

Dahili projeksiyon

Çekim sonrasında, hemen yerinde yapılabilecek video oynatımları, Handycam'in dahili projektörü (50 lm) ile mümkün hale geliyor. FDR-AXP35 ile çekilen 4K video içerik, birlikte verilen HDMI kablo kullanılarak doğrudan uyumlu bir 4K televizyonda ya da süper örneklemli Full HD takılı bir HDTV üzerinde oynatılabiliyor.

4K Handycam® FDR-AXP35 özellikleri

- 50 lm dahili projektör ile gerçek 4K video kayıt
- XAVC S formatından yararlanarak 100 Mbps yüksek bit hızında 4K (QFHD 3860 x 2180 @ 30p) video kayıt kapasitesi
- Yenilikçi Gelişmiş Optik Görüntü Sabitleme (B.O.SS)
- Yerinde video oynatım için dahili projektör (50 lm) - Sosyal medya üzerinde paylaşım için hızla özel videolar yaratmayı sağlayan "Highlight Movie Maker" ile uyumlu
- Çoklu Kamera Kontrolü, Wi-Fi'den yararlanarak beşe kadar cihazı eş zamanlı olarak kontrol ediyor
- USTREAM™ canlı aktarım fonksiyonelliği

Okuyucu Yorumları