Sony Ericsson K300i piyasada

Sony Ericsson K300i’nin ulaşılabilir fiyatı sayesinde artık çok daha fazla kullanıcı cep telefonunu iyi kalitede fotoğraf ve video çekip paylaşmak ve MP3 dinlemek için kullanabilecek.

Sony Ericsson K300i piyasada

Üstelik K300i’nin 12 MB’lık dahili belleğinde 120 adet 10 saniyelik video çekimi ya da 500 adet VGA çözünürlüğünde resmi saklamak mümkün.

K300i’nin sunduğu mobil video ve resimli mesajlaşma özelliklerini kullanmak, ilk kez deneyenlerin bile birkaç tuşa basarak sevdikleriyle paylaşabilecekleri kadar kolay. Çift ön yüzlü tasarım, klasik Sony Ericsson tarzı, renk seçenekleri ve kullanım kolaylığı, K300i’yi görüntülü cep telefonu kullanımında ilk adım için de piyasadaki en ideal ürün haline getiriyor.

Daha önce yalnızca gelişmiş cep telefonlarında bulunan birçok özelliği bir araya getiren Sony Ericsson K300i ile özel anları ölümsüzleştirmek ve paylaşmak çok kolay.

Yatay kullanılabilen kamera, çekimlerin sabit ve düzgün kadrajlı çıkmasını sağlarken, 4x dijital zum sayesinde uzaktaki nesnelerin çekiminde bile mükemmel sonuç elde ediliyor. QuickShare™ sayesinde video, resim ve metin mesajları yalnızca birkaç tıklamayla gönderilebiliyor. K300i’nin 65 bin renkli ekranı, fotoğraf ve video çekimlerinin yüksek kalitede görüntülenmesini sağlıyor.

K300i, dahili hoparlör, PC senkronizasyonu ve kişisel bilgi yönetimi gibi iş alanındaki uygulamaları ile çalışanlarına telefon alacak olan kurumlar için de ideal ve hesaplı bir iş telefonu. Son derece kullanışlı aksesuarlar arasında Araç İçi Kiti ile ilk kez bu kadar cazip fiyatla sunulan ve araca kolayca monte edilebilen Basit Araç Kiti de yer alıyor.

K300i ofis dışındaki ortamlarda, hızlı 3D Java oyun motoru sayesinde, kullanıcılara isterlerse Sony Ericsson’un Eğlence ve Yüklemeler sitesinden doğrudan telefona yükleyebilecekleri 2D ve 3D oyunların keyfini sürme fırsatı da sunuyor.

Okuyucu Yorumları