Sony, Sonunda Xperia'nın Tasarımını Değiştirecek

Sony, sonunda Xperia akıllı telefonlarını yeniden tasarlamayı düşünüyor!

Sony, sonunda sesimizi duydu!

Xperia akıllı telefon ailesinde çok uzun zamandan beri aynı tasarım dilini kullanan Sony, sonunda bizlerin ve fanlarının sesini duymuş olsa gerek, tasarım üzerine düşünmeye başlamış. Her yeni Xperia modeli incelememizde dile getirdiğimiz, yıllardır ufak tefek revizeler dışında değişmeyen OmniBalance tasarımı, Indian Express'e konuşan Sony Hindistan Genel Müdürü Kenichiro Hibi'ye göre, değişecek. Hibi, yeni modellerde baştan aşağı değişmiş bir tasarım çizgisi bekleyebileceğimizi müjdeliyor.

Kenichiro Hibi, her ne kadar yeni Xperia'larda nasıl bir tasarım olacağına ilişkin pek bir bilgi vermese de, son dönemde üreticilerin çerçevesiz tasarımlar ve 18:9 en-boy oranlarına çektiği ekranlarla tüketicilerin ilgisini yakaladığını söylüyor. Buna ilaveden Sony de, bir sonraki amiral gemisinde gerekli hamleleri atacakmış.

Açıkçası Sony'nin bu tasarım hamlesini çok daha önce yapması gerekiyordu. Neyse ki, ısrarından vazgeçtiğini görmek güzel. Bir sonraki Sony Xperia amiralini heyecanla beklemeye başlayabiliriz. Bu da Şubat 2018'de düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi'nden önce olmayacak.

Okuyucu Yorumları