Sony, Xperia C5 Ultra ve Xperia M5'i tanıttı!

Sony, Xperia telefonlarına iki yeni model daha ekledi: İşte Xperia C5 Ultra ve Xperia M5...

Sony'den iki yeni Xperia daha

Akıllı telefon işinde karanlık günler geçiren, ABD'deki online mağazasını kapatan Sony, satışları hareketlendirmek için piyasaya iki adet orta sınıf telefon sürdü. Resmi olarak duyurulan Xperia C5 Ultra ve Xperia M5, etkileyici çekimlere olanak sağlayacak son dereceli kaliteli kameralara sahip.

C5 Ultra, 13 megapiksel ön ve arka kamera donanımı ile geliyor. Cihazın ön kamerası 22m geniş açı lens ve hatta ön tarafa bakan flaşıyla tüm selfie ihtiyaçlarınızı karşılamaya yönelik tasarlanmış. Ayrıca cihaz 1.7GHz octa-core işlemci, 6 inç 1080p ekran ve iki günlük ideal kullanım sağlayabilecek 2.930 mAh bataryaya sahip.

M5 ise, 5 inç 1080p ekran, 2GHz MediaTek X10 işlemci, 3GB RAM ve IP65/68 sertifikalarıyla suya ve toza dayanıklı olarak geliyor. Bu yeni akıllı telefon, 4K video çekimi yapabilen 21.5 megapiksel kalitesinde kameraya sahip. Xperia M5, C5 Ultra'da olduğu gibi 13 megapiksel bir ön kamera sunuyor ve yine aynı şekilde iki günlük ideal kullanım sunan 2.600mAh kapasiteli bataraya içeriyor.

Her iki akıllı telefon da Android 5.0 Lollipop işletim sistemi ile çalışıyor ve genişletilmiş depolama için microSD yuvası sunuyor. Sony, yeni akıllı telefonlarını bu ayın sonlarında dünyanın çeşitli pazarlarında satışa sunacak. Cihazların nasıl bir fiyat politikasına sahip olacağı ise şu an için bilinmiyor.

Okuyucu Yorumları