Sony Xperia gidiyor; Samsung Galaxy geliyor!

Sony'nin cep telefonları, hiç beklemedikleri bir anda, hiç beklemedikleri bir yerden "tekme yedi!"

Sony, "tekmeyi yedi!"

James Bond'un hep en iyi otomobilleri kullandığını, en egzotik yerlerde dolaştığını ve cebinden hep en acayip cihazları çıkardığını görürüz. Ancak yeni bir iddiaya göre Sony'nin Xperia telefonları, filmdeki yerini kaybetmek üzere.

WikiLeaks'in iddiasına göre son Bond filmi "Spectre", Sony'nin telefonlarından yoksun olacak. Bunun nedeni, hem Daniel Craig'in, hem de yönetmen Sam Mendes'in Sony'nin 12 milyon sterlinlik (yaklaşık 18 milyon USD) teklifini reddetmiş olması. Craig'e Sony'nin akıllı telefonlarıyla ilgili reklamlarda görünmesi için yapılan 3,3 milyon sterlinlik teklifi de kabul etmediği söyleniyor.

Durumun arkasında yalnızca paranın olması muhtemel, ancak Craig ve Mendes'in "Bond'un yalnızca en iyisini kullanacağını" düşündüğü de söyleniyor. Ancak sızıntılara bakarsak Sony'nin telefonları ikili için böyle bir nitelik taşımıyor. Sızan e-postalardan Samsung'un filmde görünmek için Sony'nin neredeyse 3 katı teklifte bulunduğu anlaşılıyor. Nasıl bir çözüme ulaşıldığı şimdilik bilinmiyor, ancak Spectre Kasım ayında sinemalara geldiğinde, cevabı karşımızda bulabileceğiz.

Okuyucu Yorumları