Sony Xperia XA1 Plus Türkiye'de! İşte Özellikleri!

Hayatı daha geniş ve dolu dolu yaşamak isteyenler için Xperia XA1 Plus artık Türkiye'de. İşte özellikleri ve fiyatı.

Xperia XA1 Plus Türkiye'de!

Xperia XA1 Plus, bir cep telefonu için büyük 1/2.3 inç Exmor RS görüntü sensörü ve 23 MP yüksek çözünürlük sağlayan benzersiz bir arka kamera deneyimi ile karşınıza çıkıyor. Düşük ışıkta dahi nefes kesen yüksek çözünürlük sunmak için bol ışık alan parlak F2.0 lensi, en ani anların bile her zaman odaklı olması için hassas Hibrit Otomatik Odaklamaya da sahip. Kamerası, açıldıktan sonra 0.6 saniye içinde çekime hazır hale geliyor ve size süper hızlı bir kamera deneyimi sunuyor. Xperia XA1 Plus aynı zamanda grup selfie'lerinde dahi tüm aksiyonu yakalayan ve yüksek kaliteli görüntü sağlayan 8 MP ön kameraya ve 23 mm geniş açılı lense de sahip.

Sony Xperia XA1 Plus Türkiye'de! İşte Özellikleri!

Kendi tarzınızı ifade etmeniz için, Altın, Mavi ve Siyah olmak üzere üç canlı renkte sunulan Xperia XA1 Plus, dar çerçevesi ile yuvarlatılmış, şık tasarıma ve kişiselleştirilmiş güvenlik sağlamak üzere açma/kapama düğmesine entegre edilen sezgisel parmak izi ile geliyor. Bunların tümü için gerekli güç, yüksek kapasiteli pil tarafından sağlanırken Stamina Modu ve enerji tasarruflu performans tüm uygulamaların sekiz çekirdekli işlemcisi ile pürüzsüz ve hızlıca çalışmasını sağlıyor. XA1 Plus'ta yer alan Mediatek Helio P20 işlemci ve Smart Cleaner ise en sevdiğiniz filmi izlerken veya oyun oynarken size hızlı ve üstün bir performans sunuyor.

Sony Xperia XA1 Plus Türkiye'de! İşte Özellikleri!

Xperia XA1 Plus, bu hafta itibarı ile 1.999 TL tavsiye edilen satış fiyatı ile Vodafone ve perakende satış noktalarında satışa sunuluyor.

Okuyucu Yorumları