Sony, yeni e-ink saati için para topluyor!

Sony, kullanıcısına tamamen ayak uydurabilecek, çok özel bir e-ink akıllı saat için yine sizden para istiyor!

Sony, onun için para topluyor!

Sony, bu kez giydiklerinize veya üzerinizde taşıdıklarınıza ayak uydurabilen bir akıllı saatin peşinde.

Saatin ve kayışın üzerinde e-ink ekranlara yer veren FES Watch U, tek düğmeyle görünümünü değiştirebiliyor ve o anki ruh halinize veya üzerinizdeki cekete, el çantasına veya taşıdığınız herhangi bir şeye uyumlu bir görünüme bürünüyor. iPhone ile bağlanabilen Watch U, buradan daha özel desenleri alabiliyor. Bununla birlikte Watch U'nun Apple Watch gibi bir akıllı telefona ihtiyacı yok; kendi başına da çalışabiliyor.

Watch U, e-ink'in düşük güç kullanımı sayesinde tek şarjla üç hafta ayakta kalabiliyor, bu sayede pil tüketen bir akıllı saatten çok, moda aksesuarı görevini üstleniyor. Saatin geliştirilmesine katkıda bulunmak isteyenler, Sony'nin First Flights sayfasına göz atabilirler. Saat tamamlandığında ona sahip olmak isteyenlerin yaklaşık 590 doları gözden çıkarmaları gerekiyor.

Sony, yeni e-ink saati için para topluyor!

Bununla birlikte göz ardı edilmemesi gereken birkaç detay var. Sony saati şu an için Japonya'nın dışında satmayı düşünmüyor. Buna ilave olarak, saatin Android ile uyumlu olacağının şimdilik bir garantisi yok; bu konunun değerlendirildiği söyleniyor. Watch U'nun Nisan 2017'de piyasaya sürülmesi, bu sene 7 Ekim'de ise fon toplama kampanyasının sonlanması planlanıyor.

Okuyucu Yorumları