Sony'den parmak ısırtan PS Plus rakamları!

Sony, PS4 ve Vita oyuncularının online oynaması için gerekli olan PlayStation Plus servisinin geldiği son noktayı işte böyle açıkladı!

Sony'den parmak ısırtan rakamlar!

PlayStation Plus, Sony tarafından ilk olarak PS3 döneminde tanıtılmıştı ve bedava oyunların yanı sıra indirimler de sunmaktaydı. Ancak PS4 ile beraber bu hizmet, online oynayabilmek için gerekli bir hale geldi. PlayStation Plus'ın artık gerekli olması ile beraber de üye tabanı büyümeye devam etti.

Sony'nin Sony IR Day 2016'daki Game & Network Services bölümü sunumu sırasında Sony Interactive Entertainment başkanı Andrew House, 2015 yılı finansal incelemesi ve 2016 yılı için hedefler hakkında bir konuşma yaptı. Bu konuşma sırasında, PS4'ün artık 40 milyon ünite satışını geçtiği söylenirken, PlayStation Plus için de çeşitli tartışmalar yapıldı.

PlayStation Plus, yılda 49.99 dolar bedele sahip olan bir hizmet ve PS4 sahiplerinin internet üzerinden oyun oynamalarına imkan tanımakta. Ayrıca hizmetin üyeleri, PS4, PS3 ve PS Vita için özel indirimler, aylık Instant Game Collection aracılığı ile bedava oyunlar ve Powers gibi TV serisi içeriklerine ulaşabiliyorlar.

House'un sunumuna göre, 2015 finansal yılı sonunda 20.8 milyon PS Plus üyesi bulunmaktaydı ve her geçen yıl bu sayı artıyor. Gerçekten de, önümüzdeki yıl daha fazla kişinin PS4 konsolu alması ile birlikte sayının artması, kimse için sürpriz olmamalı...

Okuyucu Yorumları