Sony'nin CES 2016 davetiyesindeki ipuçları!

Sony'nin basına dağıtmaya başladığı yeni davetiyeleri, aslında ipuçlarıyla dolu!

Sony'den ipuçları!

CES 2016'ya giderek yaklaşıyoruz. Bu sırada bazı firmaların büyük şovda neler göstereceğini öğrenme şansı buluyoruz.

Sony'nin hangi ürünleri tanıtacağı ise şimdiden belli olmaya başladı. Sony'nin dağıttığı basın davetiyesine göre firmanın tanıtımı, 5 Ocak'ta yerel saatle 17:00'de başlayacak. Davetiyede seçilen görüntü, geride bıraktığımız CES'te çekilmiş olsa da gördüklerimiz, birer tesadüf değil.

Fotoğrafın arka planında yan yana dizilmiş TV'ler ve arkasında yan yana uzanan tabletler bulunuyor. Dev bir haleyi andıran ekran ise tüm standı çevreliyor. Ekranda kamera, kulaklık, akıllı telefon, TV ekranı ve bir telefonun alt kısmı görünüyor.

Sony'nin CES 2016 davetiyesindeki ipuçları!
Davetiyede birçok ürün görünüyor

Sony'nin bu ürün türlerinin her birini CES 2016'da göstermesi muhtemel. Birçok firma gibi Sony de yeni TV'lerini ve kameralarını tanıtmak için Las Vegas şovunu kullanıyor. Sony'nin son nesil telefonlarını (örneğin Xperia Z5) CES'e taşıma ihtimali de var. Xperia Z6'yı MWC'de görme ihtimalimiz ise daha yüksek.

Son olarak, davetiyede herhangi bir ipucu olmasa da, PlayStation VR'la ilgili yeni haberler duymamız muhtemel. Oculus Rift ve birkaç rakibi seneye piyasaya çıkacağından, Sony kendi VR ürününü tanıtma fırsatını kaçırmak istemeyecektir.

Okuyucu Yorumları