SpongeBob Squarepants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated

Yeni eklenmiş içerikler ve çok oyunculu modları ile sevimli sarı süngerimiz için Bikini kasabasına geri dönüyoruz!

İnceleme: SpongeBob ... Rehydrated

İsmini başlığa sığdıramadığımız oyunun tam adı Spongebob Squarepants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated. Hemen her dizinin ve filmin lisanslı oyununun yapıldığı dönemlerde, 2003 yılında yayınlanmış olan ilk oyunun, Sünger Bob oyunları arasında en iyisi olduğunu söylersek herhalde yanlış olmaz. Şimdi, tam 17 sene sonra, THQ Nordic artık yeni nesil için de oyunu yenilemenin zamanı gelmiş diye düşünmüş olacak ki 4K grafikleri, rengarenk dünyası, yeni eklentileri ve en günümüzün olmazsa olmazı çoklu oyuncu desteği ile serinin fanlarını mutlu etmeyi planlıyor.

Oyunda Bikini Kasabasında hayattaki tek amacı Yengeç Burger tarifini çalmak olan başarısız kötü bilim adamı Plankton'un pisliklerini temizlemek ile uğraşıyoruz. Plankton'un kontrolden çıkan robot ordusu ile mücadele ederken Sponge Bob'a ek olarak her birinin ayrı ayrı yetenekleri olan Patrick ve Sandy'yi de kontrol edebiliyorsunuz. Haritada gezerken belli bölgeleri açmak için gerekli sayıda altın spatulayı toplamamız yeterli oluyor. 3D platform mekaniklerine alışmak biraz zaman alsa da oynanış hiç de zor değil.

Yeni oyun, etkileyici grafikleri, müzikleri ve genç oyuncuları hedef alan 2 kişilik sürü (horde) modu ile hitap ettiği kesimi eğlendirecek gibi duruyor. Çocuklarınız için iyi bir yaz hediyesi olabilir üstelik fiyatı da benzer oyunlara göre makul.

70 PC/XONE/PS4/Switch
Purple Lamp Studios/THQ Nordic

Okuyucu Yorumları