SSD'ler ve fazlası DataStar standında!

Fare şeklindeki tarayıcıdan yeni SSD'lere pek çok yeni ürün, DataStar CeBIT standında gösteriliyor!

SSD'ler ve çok daha fazlası!

DataStar, CeBIT Bilişim Eurasia'daki standında Türkiye distribütörü olduğu markaların çok çeşitli ürünlerini katılımcıların dikkatine sunuyor. Bunlar arasında IRIS markasının taşınabilir tarayıcıları, ADATA'nın yeni nesil disk teknolojisi olan SSD'leri, CasePower'ın akıllı telefonlar ve tabletlerdeki şarj sorununa derman olan yedek enerji birimleri, TP-LINK'in kurumlara yönelik kablosuz ağ çözümleri ve Zmodo markalı güvenlik kameraları bulunuyor.

CeBIT Fuarı'nda DataStar standında bir Beliçika firması olan IRIS'in birbirnden çeşitli mobil tarayıcıları sergileniyor. Bu tarayıcılardan biri, hem mouse hem de tarayıcı olan IRIScan Mouse. 300dpi çözünürlükte, küçük ve taşınabilir bu tarayıcı-mouse, hızlı ve kolay bir şekilde dokümanları tarayabilmeyi sağlıyor. Kullanıcıların gün boyu tarayıcılarının elinin altında olmasını sağlayan ürün, sadece tarama düğmesine basılıp, istenen dokümanın üzerinde mouse'u kaydırarak tarama işlemini yapıyor. Standda ayrıca IRIS'in el tarayıcısı, kartvizit tarayıcısı gibi farklı modelleri de görülebiliyor.

ADATA'nın güçlü depolama ürünleri CeBIT'te...

DataStar'ın CeBIT Bilişim Eurasia 2013'deki standında ADATA'nın güçlü depolama ürünleri de yer alıyor. Birbirinden şık taşınabilir diskler, USB bellekler ve yeni nesil disk'ler olan SSD'ler katılımcıların dikkatine sunulan ürünler arasında.

Dünya kablosuz ağ pazarının önemli isimlerinden TP-LINK'in özellikle kurumlara yönelik ürünleri de DataStar standında görülebiliyor. Switch'ler, elektrik hattını internet ağına dönüştüren powerline çözümleri, genişbant router'lar bu ürünlerden bazıları...

İsveçli CasePower şirketinin yedek enerji depolama birimleri de CeBIT katılımcılarının ilgisini çekecek ürünler arasında yer alıyor. Akıllı telefon ve tablet bilgisayarlara yedek enerji aktarmayı sağlayan ve hem şık hem de taşınması kolay olan bu ürünler arasında iPhone 5 için kılıf şeklinde kullanılabilen, farklı renkli modellerden pil, kredi kartı ya da ruj şeklinde olanlara kadar değişik tasarımlar yer alıyor.

DataStar'ın CeBIT'teki standında ayrıca Zmodo markalı farklı kullanım alanlarına yönelik çeşitli güvenlik kameraları da sergileniyor.

Okuyucu Yorumları