Sualtındaki Güç, I.N.O.X. ile Bileğinizde

İsviçreli Victorinox Swiss Army'nin dalış saati I.N.O.X. Profesyonel Dalgıç, uzun test aşamaları ve titiz çalışmalar sonunda görücüye çıktı.

Güç, I.N.O.X. ile bileğinizde

Saat dünyasında devrim yaratan I.N.O.X. dört yıllık titiz bir çalışmayla Victorinox Swiss Army'nin gözde modelleri arasındaki yerini aldı. 421 prototip ve 130 test ile benzerlerinden sıyrılan Victorinox Swiss Army I.N.O.X., yeni dalgıç modeliyle de kendi tarzını yeniden yorumladı. Özellikle dalış sporu ile uğraşanların yakından ilgileneceği I.N.O.X. Profesyonel Dalgıç, ISO 6425 sertifikasına sahip bir dalış saati.

Tarzıyla her ortamda kullanabileceğiniz I.N.O.X. Profesyonel Dalgıç, 4 farklı renk seçeneğine sahip. Sportif duruşunun yanında kadranındaki detaylarla şehirli tarzını da gözler önüne seren I.N.O.X. Profesyonel Dalgıç, her erkeğin kolunda görmek isteyeceği bir hediye alternatifi.

Güçlendirilmiş kasası, 20 ATM basıncı, anti manyetik yapısı, renk seçenekleri ve fosforlu detaylarıyla su altında bile maksimum görüş sağlan I.N.O.X Profesyonel Dalgıç, özel kauçuk kayışıyla da dalgıç kıyafeti üzerinde rahatça hareket edebiliyor. 12 saat boyunca kadranın üst kısmında yanabilen mavi ışık ile maksimum görüş sağlayan I.N.O.X. Profesyonel Dalgıç, özellikle dalış sırasında rakamların altında bulunan fosforlu detaylarla da görüş olasılığını artırıyor. Güçlü ve konforlu stilin mükemmel dengesini bileğinizde hissedeceğiniz saat yıllara meydan okuyor.

Victorinox Swiss Army ile saat dünyasına farklı bir boyut kazandıran I.N.O.X. Profesyonel Dalgıç, özel saat bayilerinde satışa sunuluyor. Victorinox Swiss Army I.N.O.X. Profesyonel Dalgıç satış fiyatı: 2.199 TL'dir.

Okuyucu Yorumları