Sunrise Calendar için yolun sonu!

Microsoft, bir süre önce kapanacağını açıkladığı uygulamasını, ertelemenin ardından, nihayet tarihe gömdü!

"Günbatımı" zamanı geldi!

Microsoft geçen Mayıs ayında Sunset Calendar31 Ağustos'ta kapatacağını açıklamıştı. Ancak bu tarih geldiğinde şirket programın kapatılmasını erteledi ve önce Outlook Mobile'e yeni bazı özellikler eklemek istediklerini açıkladı.

Şimdi kaçınılmaz son geldi ve program yolun sonunu gördü. Artık takvimde yapacağınız değişiklikler uygulama ile senkronize olmayacak. Eğer Sunrise'da takviminize bir şey eklerseniz diğer platformlarda bu değişiklik görünmeyecek ve tam tersi de geçerli.

Daha önce takviminizde yaptığınız tüm değişiklikler seçtiğiniz Gmail, iCloud veya Outlook gibi diğer platformlarda ulaşılabilir olacak. Eğer benzer bir hizmet arıyorsanız bugün Outlook'a geçmek isteyebilirsiniz.

Son olarak, Sunrise ekibi, tüm kullanıcılarına yayında olduğu süre boyunca kendilerine destek oldukları için teşekkür etti: "Bize bu yolda yardım eden ve destekleyen herkese kocaman bir teşekkür yollamak istiyoruz. Zorlu bir yolculuktu. Umarız birlikte geçirdiğimiz yıllarda bizim eğlendiğimiz kadar eğlenmişsinizdir."

Okuyucu Yorumları