TCL de Katlanabilir Cihaz Üretmeyi Düşünüyor

Bir dev daha, katlanabilir akıllı telefon, tablet ve hatta giyilebilir cihazlarını üretmeyi planlıyor!

O da katlanabilir cihaz peşinde

Önümüzdeki dönemde çok sayıda katlanabilir cihaz göreceğimiz kesin. Şu sıra hemen her teknoloji devi, esnek ekranlı katlanabilir cihazları üzerinde çalışıyor ve buna TCL de dahil. Ancak TCL, işi daha farklı bir noktaya niyetli.

Ortaya çıkan patent dosyalarına göre Çinli şirket TCL, esnek ekranlı katlanabilir cihazlar üzerinde çalışıyor. Bunlar arasında katlanabilir akıllı telefonlar olduğu gibi, tablet ve hatta akıllı saat tasarımları da yer alıyor. Bilgilere göre TCL, en az 2 akıllı telefon, 2 tablet ve 1 akıllı saat üretmeyi düşünüyor.

Elbette bu çalışmalar için şirketin zamana ihtiyacı var. 2020 yılına kadar bu ürünleri göremeyebileceğimiz bildirilirken, sonrasında karşımıza çıkan hemen her cihazın bu tür özellikler göstermesi pek şaşırtıcı olmayacak.

Bilindiği gibi esnek ekranlı ilk akıllı telefon – tablet karışımı cihaz Royole FlexPai olmuştu. Fakat, özellikle Samsung'un Galaxy X cihazı ile bu kategori çeşitlenmeye başlayacak gibi görünüyor. Ayrıca Huawei, LG, Sony ve Vivo'nun da buna eşlik etmesi bekleniyor. Bu kervana TLC'nin de katılmasıyla, bu yılın ikinci yarısı ve 2020'de bu kategoride çok sayıda örnek bulabileceğimiz muhakkak.

Okuyucu Yorumları