TCL’in yeni göz koruma teknolojili tableti NXTPAPER 11 Türkiye’de satışa çıktı

NXTPAPER 2.0 göz koruma teknolojisiyle desteklenen TCL NXT PAPER 11 Türkiye’de satışa sunuldu. 11 inç ekran boyutuna ve 2K ekran çözünürlüğüne sahip tablet, 500 nit’e varan parlaklık seviyesi sunuyor. Ayrıca ekstra olarak satın alabileceğiniz bir de T-pen kalemi bulunuyor.

TCL’in yeni tableti NXTPAPER 11 Türkiye’de satışta

Uygun fiyatlı ürünlere sahip teknoloji markası TCL, NXTPAPER 2.0 teknolojisine sahip TCL NXTPAPER 11'i Türkiye’de satışa sundu. NXTPAPER 2.0'dan güç alan TCL NXTPAPER 11, her koşulda veya açıda rahat bir izleme deneyimi sunmayı hedefliyor.

TCL, günlük kullanımda ortalama ekran sürelerinin artmasından dolayı, geçtiğimiz yıllarda kullanıcıların göz sağlığını tehlikeye sokmadan çalışabilmeleri için NXTPAPER’ı geliştirdi. Daha sonrasında yazılım ve donanımdaki yeniliklerle birlikte geliştirilen NXTPAPER 2.0, öncekine göre yüzde 150’ye kadar daha bir parlak ekrana sahip. Dış mekanlarda rahatça video izlenilmesi veya e-kitap okunması için 500 nit'e varan parlaklık seviyesi bulunuyor. Bu parlaklık, TÜV mavi ışık azaltma seviyeleri ile sağlanıyor. Bu sayede görüntülerde daha gerçekçi renkler ve kontrast korunmuş oluyor.

TCL NXTPAPER 2.0, çok katmanlı ekran koruması içeren parlama önleyici ekran teknolojisiyle ışığı değiştirmek yerine yayıyor. Ek olarak, entegre ışık sensörü ve renk sıcaklığını otomatik olarak ayarlayarak uzun süreli kullanımlarda gözlerin korunması hedeflenmiş.

Tablet, 11 inç ekran boyutuna ve 2K ekran çözünürlüğüne sahip. Ön tarafındaki 8MP geniş açılı kamerasıyla görüntülü aramalar yapılabiliyor. Ses tarafında ise üzerinde dört adet hoparlör ve çift mikrofon bulunuyor.

TCL, tablet üzerinde notlar almayı veya çizim yapmayı sevenler için 4096 seviyeli basınç hassasiyetine sahip T-pen kalemi de ayrı olarak satışa çıkardı. Kitapların gri tonlama etkisinden esinlenerek geliştirilen okuma modu ile hem gelenekçileri hem de teknoloji meraklıları hedef alınmış. Son olarak, içerisindeki 8000 mAh’lik bataryası ile de uzun bir kullanım ömrü sunmak isteyen tablet 5999 TL'lik bir fiyat etiketine sahip.