Telefon şarjınız 3 ay gitsin ister misiniz?

Gerçek anlamda kocaman bataryaya sahip yeni bir Android telefon geldi: Bu telefon, üç aydan uzun süre şarj edilmeden bekleyebiliyor.

Telefon şarjınız 3 ay gitsin ister misiniz?

Avenir Telecom, devasa bataryası olan bir telefonla kullanıcıların karşısına çıktı. 28,000mAh pile sahip telefon adeta, bataryaya telefon entegre edilmiş gibi bir görüntüye sahip.

Cihazın adı Hard Case P28K ve üreticiye göre P28K'nın pili bir hafta boyunca düzenli kullanıma yetecek kadar güçlü. Cihaz 122 saat aralıksız konuşma süresi 2252 saate kadar bekleme süresi sunuyor. Bu da 3 aydan fazla zaman demek. Telefon, uzun süre şarj imkanı bulamadan seyahat edecek veya medeniyetten uzakta bulunacak insanlar için ideal şartlar sunuyor.

Bu özelliklerin bir dezavantajı da var

Hard Case P28K, 27,8 mm kalınlığı ve 570 g ağırlığı ile iPhone 15'in üç katından fazla kalınlığa ve ağırlığa sahip. Yani onu cebinizde taşımak yarım kilodan fazla bir ağırlık taşımak demek. Cihaz 33W'a kadar hızlı şarj edilebiliyor ve Avenir, birlikte verilen 36W şarj cihazını kullanarak cihazı bir buçuk saatten kısa bir sürede tamamen şarj edebileceğinizi söylüyor.

Telefon çok net şekilde, acil durumlar için tasarlanmış. Cihazda 5G yok ve işlemcisi sıradan bir MediaTek MT6789. 8GB RAM, 256GB depolama alanı, üçlü arka kamera, Android 14 ve 6,78 inç 1080p LCD ekran sunuyor. Fiyatı ise 250 Euro.