Thor yeni Avengers filminde daha güçlü olacak!

Filmlerde sürekli güçlenerek, çizgi romanlardaki rolüne bürünen Thor, Avengers: Endgame'de, güçlerini bir adım daha öteye taşıyacak.

Thor, daha da güçlü olacak!

Thor, Ragnorak filminden itibaren inanılmaz bir yükselişe geçti. Thor: Dark World filminde dayak üstüne dayak yiyen, Avengers 2'de de Ultron'a karşı teke tekte direnemeyen Thor, babası Odin'in ölümü ile gücüne güç kattı.Her ne kadar ilk doğan kardeşi Hela'yı yenemese de Thor, güçlü çekici Mjolnir olmadan Hulk'ı mağlup etmeyi(her ne kadar Hulk lehine hile yapılıp, Hulk kazanmış gibi gösterilse de) başardı.

Thor: Ragnorak'ta son derece ilginç bir sahne mevcuttu. Odin, Thor ölümün eşiğine gelmişken, Valhalla'dan (İskandinav Mitolojisindeki bir çeşit cennet) oğluna, "Çekiçlerin Tanrısı mısın sen?" sorusu ile alaycı ile göndermede bulunmuştu. Thor, ünlü çekici Mjolnir'in sadece katalizör olduğunu ve gücün kaynağının içinde bulunduğunu anlamıştı.

Yine de Thor'un muhteşem güçleri bile Thanos'a yetmedi. Avengers: Infinity War'da, ikinci turda Thor, çekiç-balta karışımı olan Stormbreaker ile Thanos'u dizlerinin üstüne çölktürdü. Thor'un güçleri yeni silahla katlanmıştı. Eğer Thor, intikam konuşması ile uğraşmasa ve doğrudan kafaya veya Sonsuzluk Eldiveni'nin bulunduğu kola saldırsa, Avengers: Endgame'e gerek kalmayacaktı.

Avengers: Endgame ile ilgili çok ilginç bir teori ortaya atıldı. Stormbreaker, Sonsuzluk Taşları'ndan herhangi birini kolayca taşıyabilir. Gerek Stormbreaker, gerekse Sonsuzluk Eldiveni Demirci Cüce Kral Eitri tarafından dövüldü. Üsrelik Stormbreaker, Sonsuzluk Taşlarının tam gücünü ekarte etmeyi başarmış bir silah.

Galaksinin Koruyucuların ilk filminde Ronan The Accuser'ın kullandığı silahı hatırlayın. Güç Taşı, kolayca Ronan'ın silahı "Universal Weapon" ile bütünleşmişti. Hatta Ronan, "Senin için geliyorum Thanos" ibaresini kullanacak kadar küstahlaşmıştı. Stormbreaker, Ronan'ın silahından çok daha üstün. Kısacası yeni Avengers filmi, her türlü sürprize açık...

Okuyucu Yorumları