Toshiba'dan 5 şekle giren laptop konsepti!

Dönüşebilen laptop'lar hoşunuza gidiyorsa, bir de 5 farklı şekil alabilen bu Toshiba'ya göz atın!

Bu PC, 5 şekle giriyor!

Şekilden şekle giren laptop'lar giderek popüler hale geliyor. Rakiplerinden farklı bir yenilik sunmak isteyen Toshiba ise yeni PC konseptiyle bizlere 5 farklı şekle bürünebilen bir laptop gösteriyor.

Toshiba'nın "Shape-shifting PC" olarak adlandırdığı ürün, ekran, klavye ve ayak olmak üzere üç parçadan oluşuyor. Bu parçalar, kullanım amacınıza göre farklı şekillerde sıralanabiliyor. Anakart, "ayak" içinde bulunuyor. PC'yi klasik, kapaklı bir laptop gibi kullanabiliyorsunuz. Bunun yanında iki farklı tablet modu bulunuyor. Bunlardan birincisinde klavyeyi çıkarıp, tableti klavyesiz kullanabiliyorsunuz. İkincisinde klavyeyi çıkarmıyor, arkaya katlayarak tabletin ayakta durmasını sağlıyorsunuz.

Bir başka mod olan "Presentation/TV", ayağı kullanmanızı gerektiriyor. "Canvas" moduysa klavyeyi 270 derece döndürerek cihazı kalemle kullanmayı daha elverişli bir hale getiriyor.

Ürün şu az konsept aşamasında olduğundan Toshiba'nın amacı, CES salonunda ziyaretçilerin ilgisini onun üzerine çekmek. Dolayısıyla cihaz için şimdilik herhangi bir fiyat biçilmemiş. Toshiba, yeni ürününü hem Android, hem de Windows'la birlikte sunmayı planladığını söylüyor.

Okuyucu Yorumları