Toshiba Satellite Click 2 L30W tanıtıldı

Toshiba, CES 2015'te tanıttığı tablet - PC hibritlerine bir yenisini daha ekledi!

Toshiba'dan bir tablet daha!

Toshiba'nın iddialı tablet ve bilgisayar bir arada ürünü Satellite Click 2 L30W, hem iş kullanımı hem de medya gösterimi için ideal. Satellite Click 2 L30W, kullanıcıların üretkenlik ve eğlence için ihtiyaç duydukları tüm özellikleri kaliteli ses ile sunuyor. Satellite Click 2 L30W ofiste, evde veya hareket halindeyken kullanım için özelliklerden taviz vermeden bütçeye uygun bir çözüm olarak karşımıza çıkıyor.

Satellite Click 2 L30W modelinin sahip olduğu 33.8 cm (13.3") ekran, hem hareket halinde hem de gün içinde masabaşı kullanım için uygundur. Kullanım kolaylığı için ergonomik olarak tasarlanan model, çalışma esnasında bile tek elle ve yalnızca iki adımla notebook'u tablete dönüştüren özel bir mekanizmaya sahip olduğundan, yoğun yaşantımızın değişen ihtiyaçları için gereken esnekliği sağlıyor.

Hem ergonomik, hem şık görünümlü

Şık görünüm ve kullanışlılığı bir araya getiren Satellite Click 2 L30W, tüm kullanım şekilleri için kolaylıklar sağlıyor. Altın rengi kasası ve ince profilinin altında son derece güçlü Satellite Click 2 L30W, hem taşınabilirlik hem de bilgisayarda güç gerektiren her ortama uygun.

Tablette bulunan 500 GB HDD'nin sağladığı geniş bir kapasite ile kullanıcılar büyük boyutlu dosya, müzik ve fotoğraf arşivlerini depolayabiliyor ve diledikleri zaman istedikleri içeriğe erişebiliyorlar. Bu da kayıtlı verilere erişirken güvenlik ve kullanışlılık anlamına geliyor ve önemli verilerin her ihtiyaç duyulduğunda erişilebilir olmasını sağlıyor.

Ekran parlaklığı ve üstün ses kalitesi

Satellite Click 2 L30W modelinin kullanışlılığı HD IPS dokunmatik ekranla artıyor. 33.8 cm (13.3") boyutundaki ekran, tam bir üretkenlik ve yoğun medya kullanımı için gerekli büyüklüğü sağlarken, şık ve ince kasası ile her yere kolaylıkla taşınabiliyor.

Kapsamlı bir medya deneyimi için, görüntüdeki kalite yüksek kaliteli seslerle birleşiyor. Ayarları Skullcandy® tarafından yapılan DTS Sound™ ses geliştirme özelliği eğlenceyi gerçek hayata taşıyor.

Satellite Click 2 L30W Teknik Özellikler

Ekran: 33.8cm (13.3") 1366x768 HD IPS dokunmatik ekran
İşlemciler: 4. nesil Intel® Core™ i3 CPU'ya kadar
Grafik işlemci: Intel® HD Graphics 4200'e kadar
Depolama: 7mm 500 GB HDD
RAM: 4GB DDR3L1,600 MHz
Bağlantılar: USB 2.0, microHDMI, SD kart, USB 3.0, Bluetooth, Intel WiDİ
Ses: Skullcandy® tarafından ayarlanan DTS Sound™ ses geliştirme özelliği
İşletim sistemi: Windows 8.1 - 64 bit sürümü
Pil ömrü: 8 saate kadar
Boyutlar: 331x 215 x 13.9 mm (tablet modu), 331x 244.5x 22.9 mm (notebook modu)
Ağırlık: 1.3kg (tablet modu), 2.2 kg (notebook modu)

Okuyucu Yorumları