Turhost hosting paketlerinde yenilik!

Turhost.com, yaptığı açıklama ile hosting hizmetlerinde önemli düzenlemeler yaptığını duyurdu.

Turhost'tan büyük yenilik

İnternet dünyasının olmazsa olmaz bileşenlerinden hosting firmaların yaz döneminde yeni kampanyalara imzalar atıyorlar. Geçtiğimiz hafta yerli servis sağlayıcılardan Turhost bu kampanyaların ilk sinyallerinden birini verdi. Yapılan açıklama uyarınca fiyat değişikliğine gidilmeden hem trafik hem de web alanı boyutunda artışa gidildiği belirtiliyor. Darısı diğer hosting firmalarının başına diyor ve Turhost tarafından yapılan açıklamayı yayınlıyoruz:

Turhost.com olarak uzun bir süredir vermiş olduğumuz kaliteli ve kesintisiz hosting hizmetlerinde Haziran 2008 tarihinden itibaren yeni bir döneme girmiş bulunuyoruz.

Türkiye'nin en güçlü donanım, yazılım ve sistem altyapılarından birine sahip olan firmamız bir süredir yeni donanım altyapısı ( Yeni IBM Kurumsal sunucular ve Storage Area Network altyapısı ) yatırımlarını da tamamlayarak mevcut hosting paketlerinde ve yeni alınan tüm hosting paketlerinde bazı yeniliklere gidiyor. Bu yeniliklerin ikinci halkasını da bu duyurumuzla ilan ediyoruz.

İşte yenilikler…


- Windows ya da Linux, tüm Başlangıç, Standart ve Profesyonel paketlerimizin trafik kullanım limitlerini arttırıyoruz. Buna göre :

- Tüm Başlangıç paketlerin trafik kullanım limiti 5 GB / ay dan 10GB / ay a yükseltildi.

- Tüm Standart paketlerin trafik kullanım limiti 10 GB /ay dan 15GB / ay a yükseltildi.

- Tüm Profesyonel paketlerin trafik kullanım limiti 15 GB /ay dan 20GB / ay a yükseltildi.

- Windows ya da Linux, tüm Başlangıç, Standart ve Profesyonel paketlerimizin disk alanlarını artırıyoruz. Buna göre :
* Tüm Başlangıç paketlerin disk alanı limiti 500MB dan 1000MB a yükseltildi.
* Tüm Standart paketlerin disk alanı limiti 1000MB dan 2000MB a yükseltildi.
* Tüm Profesyonel paketlerin disk alanı limiti 1500MB dan 3000MB a yükseltildi.

Daha önce satın almış olduğunuz tüm hosting paketlerinin limitleri ücretsiz olarak yükseltildi ve yeni tanımlamalara denk hale getirildi.

Sizlere en iyi ve kaliteli hizmeti verebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bir çok hosting hizmeti veren firmadan farklı olarak gelirimizin büyük bir kısmını reklam harcamalarına ya da karlılığa yönlendirmek yerine donanım ve yazılım altyapısına aktarıyoruz. Hiç bir zaman kaliteden taviz vermiyoruz. Teknik birikimlerimizi sonuna kadar sistem altyapımızda uyguluyoruz. Bunun sonucunda Türkiye'de en kaliteli hosting hizmeti veren bir kaç firmadan biri olduğumuza inanıyoruz.

Her türlü konuda bize "[email protected]" üzerinden ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla

Turhost.com Müşteri Hizmetleri

Okuyucu Yorumları