Twitter’ın kurucu ortağı ve eski CEO’su Jack Dorsey’den, Elon Musk'ın Twitter'ı alması hakkında şarkılı tweet

Twitter’ın kurucularından biri olan eski CEO Jack Dorsey, Elon Musk’ın Twitter’ı satın alması hakkında yaptığı yorumlara bir de şarkı ekledi...

Eski Twitter CEO’sundan Elon Musk için şarkılı tweet

Twitter'ın kurucu ortağı Jack Dorsey, Elon Musk’ın şirkete liderlik etmek için güvendiği "tek çözüm" olduğunu söyleyerek, Tesla CEO’sunun sosyal medya platformunu satın almasına destek verdi.

Bugün paylaştığı bir dizi tweet'te Dorsey, Musk'ın Twitter vizyonuna yapabileceği katkılara değindi ve platformu "maksimum güvenilir ve geniş kapsamlı" yapma hedefinin doğru olduğunu söyledi.

Dorsey’in mesajlarında Radiohead’den Everything In Its Right Place şarkısına yer vermesi de dikkatlerden kaçmadı. Şarkının ismi, “Her şey doğru yerde” şeklinde Türkçe’Ye çevrilebilir.

Kasım ayında CEO koltuğunu bırakan Dorsey, "Twitter, küresel bir bilince sahip olduğumuz en yakın şey" dedi.

Dorsey, "Prensip olarak kimsenin Twitter'a sahip olması veya Twitter'ı yönetmesi gerektiğine inanmıyorum. Twitter, bir şirket değil, protokol düzeyinde bir kamu malı olmalı" dedi ve devam etti: "Ancak şirket olma sorununu çözmek için Elon güvendiğim tek çözüm. Bilincin ışığını yayma misyonuna güveniyorum. Elon'un maksimum güvenilir ve geniş kapsamlı bir platform oluşturma hedefi doğru olanıdır."

Dorsey, mevcut Twitter CEO'su Parag Agrawal'ın da aynı vizyona sahip olduğunu ve bu nedenle şirketin dizginlerini Kasım ayında Agrawal'a devrettiğini söyledi: "Şirketi imkansız bir durumdan kurtardığınız için ikinize de teşekkür ederim. Bu doğru yol... Buna tüm kalbimle inanıyorum."