Üç Silahşörler Netflix'te Buluşuyor

Netflix, "Three Musketeers" efsanesinin, yenilikçi bir versiyonunu dijital platform üzerinden yayınlamaya hazırlanıyor.

Üç Silahşörler Netflix'te buluşuyor

Üç Silahşörler ve Dartagnan'ın mottosu "Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için" olarak gerek edebiyat, gerek film sektörüne kazınmıştır. Artık Silahşörler "Hepimiz Netflix için..." demeye hazırlanıyorlar.

The Hollywood Reporter'ın haberine göre, 1844 yılında Alexandre Dumas'ın yarattığı "Three Musketeers" bir kez daha sinema-televizyon dünyasına uyarlanıyor. Muhabir Harrison Query'in açıklamasına göre Netflix için çekilecek yeni Üç Silahşörler bir modern zaman adaptasyonu olacak.

Silahşörlerimiz, ilk kez 1977 yılında sinemaya uyarlanmıştı. Richard Lester'ın yönettiği filmde; Michael York, "d'Artagnan", Oliver Reed, "Athos", Frank Finlay "Porthos", ve Richard Chamberlain "Aramis" rollerini üstlenmişlerdi.

1993 yılında Walt Disney Studios yapımı bir kez daha sinemaya uyarladı. Stephen Herek'in yönettiği eserde; Chris O'Donnel, Kiefer Sutherland, Oliver Platt Porthos ve Charlie Sheen gibi bol ödüllü ve popüler oyuncular yer aldı.

Eser, 2011 yılında beyaz camda Resident Evil serisi, Mortal Combat ve Alien vs. Preadator gibi filmlerden tanıdığımız Paul W.S. Anderson yönetmenliğinde tekrar hayat buldu. Filmde; Logan Lerman, Matthew Macfadyen, Ray Stevenson ve Luke Evans gibi başarılı oyuncular rol alıyordu.

Netflix uyarlaması ise modern zamanlarda yer alacak. İddialara göre yeni adalet savaşçılarımız; günümüz dünyasında şeytanı organizasyonlara karşı sabotajlar gerçekleştirecek, kötü adamları geleneksel ve modern silahları kullanarak ortadan kaldıracak. Yapımın "Görevimiz Tehlike" serisine benzer biçimde kurgulanacağı iddiaları da mevcut.

Netflix'ten sızan dedikodulara göre yeni "Three Musketeers" uyarlaması, şirketin en büyük başarısı olabilecek nitelikte. Yapımın, dijital platforma yansıyacağı tarih ise henüz belirlenmedi.

Okuyucu Yorumları