ABD'li sunucudan acayip açıklamalar: Uzaylılar aslında uzaylı değil mi?

Twitter ile milyon dolarlık anlaşma yapan ve Rusya lideri Putin'le röportaja giderek büyük sansasyon yaratan ABD'li sunucu ve yorumcu Tucker Carlson, şimdi UFO'lar hakkında açıklamalar yaptı.

ABD'li sunucudan acayip açıklamalar: Uzaylılar, aslında uzaylı değil mi?

UFO'lar hakkında resmi kurumlardan doyurucu bir açıklama gelmedikçe, başka kaynaklardan duyduğumuz açıklamalara odaklanmaktan geri duramıyoruz. Sıradaki UFO tartışmasını ise ABD'li muhafazakar sunucu-yorumcu Tucker Carlson açtı. Carlson bir dönem "Trumpizmin belki de en yüksek profilli savunucusu" olarak da tanınıyordu.

ABD'li gazeteciye göre UFO'lar, denizlerin ve okyanusların altında üsleri olan ve "ruhani" bir boyutta yaşayan varlıklar tarafından yönetiliyor.

Bir podcarst programına katılan Carlson, 3 saatlik sohbet sırasında, uzaylıların aslında uzaylı değil, bizden önce bu gezegende yaşayan varlıklar olduğunu iddia etti. Denizlerin altında ve hatta dağların altında üsleri olan bu varlıkların "ruhani" bir boyutta yaşadıklarını iddia eden Carlson'a göre UFO olarak tespit ettiğimiz garip hava araçları da bu varlıklara ait.

Bazı siyasiler de aynı teoriyi savunmuştu

ABD'de kısa süre önce bazı siyasiler de İncil'den örnekler vererek UFO'lar hakkında bilgi verdiğini ve dünyamızda bizden başka akıllı varlıkların yaşadığını öne sürmüşlerdi.

Öte yandan, "oyun dünya" teorisi, binlerce yıllık arkeolojik kalıntılarda izlerine rastlanan bir teori ancak özellikle İkinci Dünya Savaşı sonrasında, Amerikalı savaş kahramanı Amiral Richard Byrd'ün çok geniş bir askeri donanma ile Güney Kutbu'nu keşfe gitmesinin ardından ülkeye dönüşünde, çıktığı televizyon programlarında anlattıklarında da güç alıyor.

ABD hükümeti, Byrid'in iddiaları üzerine amirali akıl hastanesine yatırarak anlattıklarının "hayal ürünü" olduğunu söylemiş ve konuyu kapatmıştı. Gazeteci Carlson'ın iddiaları da şimdi bu teoriyi akla getiriyor.